Tänk att de varit så små!

Sitter och jobbar vid kontoret idag, ibland är det skönt att jobba hemifrån lite. När jag satt och letade efter en sak så stötte jag på dessa gamla bilder på tjejerna.
Alltså så himla små dom var. De har verkligen vuxit massor på senaste, jag skulle behöva köra en stor rensning av deras garderob igen, och jag tyckte inte det var längesen som jag plockade bort försmå kläder. ♥

Har haft några sämre dagar nu med pms, jag ska ärligt erkänna att jag inte läst på så mycket om detta egentligen, eftersom jag inte lidit av det tidigare, men jag upplever att det har blivit värre efter Leonis, och sen beror det väl på att man själv blir äldre också kanske? Eller?
Vissa dagar kan jag verkligen bara må så dåligt och va på så dåligt humör, det kvittar verkligen hur mycket Rickard försöker muntra upp mig den dagen, utan resultat, jag tycker att alla hans förslag är världens sämsta just den dagen. Man kan ju hoppas att det blir bättre.
Fick tips på instagram av en följare att man tex ska undvika krämer som innehåller vissa ämnen när man lider av Pms, hade ingen aning.
Har ni mycket info om pms får ni gärna kommentera.

Nu ska jag greja med att fylla i blanketter till en kurs jag ska söka. ♥

Hoppas ni får en fin dag!
Kram

4 reaktioner till “Tänk att de varit så små!

 1. Min pms blev värre efter mina två barn. Sök hjälp för det. Jag slutade med mina p-piller och sedan när kroppen hade stabiliserats så blev det mycket bättre igen.
  Ha en fin dag.

  1. Åh så skönt att höra att fler har problem, jag har inte ätit p-piller på flera år, slutade långt innan jag blev gravid med Leona, just för att jag sällan mår så bra av dom, plus att jag blödde mycket hela tiden också.
   Men vad kan jag få för hjälp om jag redan nu inte har några knasiga hormoner i mig? Vet du? 🙂

   KRAM och ha en fin dag du med.

 2. Hej! Jag har liknande problem som dig. Jag blev tipsat om efamol som är receptfritt . Det funkar jättebra för mig och är helt utan biverkningar.
  Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer