Egengjord pizza och plantering.

Idag blåser der verkligen storm här hemma, och regnet har öst ner under hela natten. Väldigt bra faktiskt att det kommer lite vatten , gräsmattan är redan väldigt torr så lite regn skadar inte. Men jag längtar förstås efter solen, det var inte alls vidare skönt ute idag.

Som jag skrivit tidigare så älskar vi här hemma att baka egen pizza, Rickard gör alltid en smarrig egen pizzadeg, det är verkligen skillnad mot när man köper färdiga pizzakit, Detta är SÅ mycket godare. Eftersom jag vet att han tycker om detta så mycket så överraskade jag honom för ett tag sen med en pizzasten. Som han har använt flitigt, sist körde han den även på grillen så vi lagade mat utomhus när det var varmt och gött på altanen. Sen är jag lite kräsen av mig så jag vill inte ha så värst mycket pålägg , men Rickard hade bland annat tonfisk, säkert jättegott, men jag kan inte äta det. =p


Leia min stora tjej, kan inte förstå att hon fyller 9år i sommar, vart tar tiden vägen? och i slutet på månanden fyller Leona två år. Helt galet verkligen. Tiden går så himla fort, de ger mig mycket kärlek om dagarna, men vissa dagar kan jag nästan undra vilken planet de kommer ifrån. Leia och Lowa har kommit in i någon fas just nu när de för det mesta är osams. Herregud vad de kan ryka ihop ibland. Men jag tröstar mig med att det är en övergångsfas och att de snart kommer älska varandra istället för att bråka och hata 😉 Men den ena älskar och retas medans den andra är väldigt lättretad, då blir det lätt ett och annat bråk.

Just idag hoppas jag på en liten lugnare eftermiddag, Leias har med sig två kompisar hem från skolan, jag är lite sugen på att köpa pallkrage och plantera lite grejer i trädgården, som ni vet har ju inte jag supergröna fingrar, men det skulle vara roligt om vi lyckades lite 🙂 Får se om jag och de mindre barnen kanske roar oss med det idag. ♥

Snart ska ni få se hur vi har gjort om våran altan, det är verkligen skillnad mot förebilderna som finns, men jag vill invänta leverans av våra nya utemöbler. Sen ska vi försöka inreda vår andra trall vi byggde förra året, skulle vilja ha nya stolar till vårt matbord så man har en matplats där man kan käka ute, men skulle behöva ha någon form av paveljong, för på den trallen så är det sol hela dagarna. ♥

Hoppas ni har en fin dag.
Kramar / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg