Tänk att de varit så små…

God eftermiddag. Vet ni att jag faktiskt lyckades sova lite längre idag. Riktigt skönt. Visserligen är jag fortfarande sjukt trött men det hör väl till såhär i slutet. Tänk vad gnällig man är, vi tjejer måste ju vara lite lätt galna? Liksom aldrig nöjd? Jag gnäller nu på att det är tufft att vara gravid med alla krämpor som kommer. Att man känner sig låst i sin kropp. Men sedan när bebis är ute så vet jag att man kommer sakna magen. =) Jag längtar efter att kunna gå normalt. Tänk er första promenaden med barnvagnen sen.. Åh. Jag smygkikar lite på vagnen som står redo i vardagsrummet. Kan fortfarande inte förstå att en liten plutta snart ska ligga där.

Jag älskar att shoppa på nätet, så har köpt på mig lite småsaker som ska ner i bb-väskan. Men inser att jag måste tag mig både till stan och till maxi då jag behöver fylla på med lite extra saker.  Sitter och räknar ner vilket datum bebis är fullgången, några veckor till, sen så! ♥
Jag är så otroligt nyfiken nu, det är ju också galet, att man varit gravid så länge, men att de sista veckorna känns som en evighet, tänk om man går över tiden? Det måste ju vara olidligt. Lider verkligen med alla som går över tiden.
Liten tillbakablick med gamla bilder på tjejerna som nyfödda.
 
Kan inte förstå att de varit sådär små. Tänk vad man glömmer fort! ♥

Våran eftermiddag har vi spenderat framför tvn. Hockey för hela slanten. Pappa Rickard festar med en öl och lite ölkorv. Barnen och jag slog på stort med en härlig fika= )

Jag gick förbi budapestbakelse i affären och kunde inte låta bli att köpa med mig hem. Så himla gott verkligen. ♥

Förutom att vi har myst och njutit under eftermiddagen har vi även rensat lite till, bland annat så har vi gått igenom alla lakan och slängt gamla som vi dessutom bara har ett av. Det är alltid lika roligt att titta på Rickard när han ska slänga saker, han har så svårt för det. Han är en riktig sparare. Dock har han blivit väldigt mycket duktigare på detta, och inser att det är onödigt att ta med vissa saker denna flytt. Tack gud för det 😉

P & K / Angelica

En reaktion till “Tänk att de varit så små…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg