Tänk snart är vi där, har ni börjat? hur firar ni?

Imorgon är det fredag hörrni, sjukt galet vad fort veckorna går, denna lite extra fort då barnen hade studiedag i måndags.
Måste visa upp er mitt senaste tillskott som jag köpte för ett tag sen, denna fina ljusstake, som jag tror vi kommer ha som adventsljusstake, tänk att det redan är 1:a advent på söndag, det känns ju lagom galet, men väldigt redo för det. Har en sån mysig härlig känsla inför julen detta år, även om vi inte riktigt vet hur vi ska fira den ännu.

Vi har många att träffa samtidigt som jag helst av allt inte vill åka runt hela julafton, det har vi gjort förr och det är mestadels bara en stress att flänga runt överallt. I den mån det går så önskar jag en härlig julafton med inte för mycket stress utan att man äter gott umgås och inte gör så stor grej utav det. I en perfekt värld hade jag önskat snö på julafton så man hade kunnat vara ute med barnen och åkt pulka och myst. ♥
Vi får se hur det blir, det är väldigt mysigt att vi snart är där iaf, jag ser fram emot att klä granen och få upp den, förra året hade vi den på övervåningen, men iår vill jag ha den här nere, alternativt att vi kanske har två granar? 🙂 Men jag vet inte. Vi får se ♥
hur brukar ni fira jul? Och har ni börjat handla julklapparna ännu? Vi har faktiskt börjat lite smått, lika bra att få det hela gjort , barnen har skrivit sina önskelistor så vi har lite att gå på 🙂
Så snart kan vi även börja slå in lite smått. ♥

Men det är alltid lite svårt att veta hur mycket julklappar man ska köpa till barnen, varje år tänker jag att vi inte ska köpa så många för det får ju ändå många julkappar av nära och kära, men så står man där i slutändan och har köpt för många iaf. Hur delar ni upp det hela, vi försöker att det ska vara någorlunda jämt för barnen, i vissa fall tycker jag det är svart att köpa för exakt lika mycket pengar till barnen, eftersom de större kanske önskar sig dyrare saker än de små, o virse versa. Men jag tror att i slutändan jämnar det ut sig ändå, det som jag är nogrann med är att de får lika många av oss iaf. Det tycker jag är viktigt. Lite lagom många och inte alltför hysteriskt. Det är mitt mål iaf. =)


Mina fyra små älsklingar förra julen, kanske man ska försöka lyckas ta en ny bild iår.

Nästa vecka får ni hålla utkik här på bloggen, för då kommer ett roligt samarbeta upp med en grym kod, som ni inte vill missa. Det handlar om inredning, det brukar ni tycka om.

Stor kram

En reaktion till “Tänk snart är vi där, har ni börjat? hur firar ni?

  1. Oj saker har hänt sen jag senast kollat in bloggen, senast var väl när jag tror tjej nr 3 kom. Häftigt och GRATTIS till dessa nya som kommit och är på G! jag såg ju ljusstaken när jag hoppade bakåt i bloggen för uppdatering, göörsasnygg, var finns och heter Den?snyggt med rosetterna till, som pricken över i.. kan det vara ljussättningen lr ngt som gör rosetterna lite pastellibleka i färgen…hoppas att bloggerskan fortsätter bloggen, ja inte bara för 1 person hittade hit efter ha skolkat. Vore trevligt se vad som händer med i tillvaron med familj, inredning, bilder du tar, mm/kramiz Mimmi
    PS ska oxå kolla var du finns på insta, oj lät ju hemskt men inget hot…utan bara kolla lite där med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer