Testa kulörer till sovrummet!

God kväll. Krypit upp i soffan med ett glas bubbel(Vatten) Hur gott är det inte? Jag tycker verkligen det är så gott, framförallt nu när jag är gravid. Gör eget i vår sodastreamer och får panik såfort patronen tar slut, tänker att jag nästa gång ska köpa en till patron. så man alltid har en extra!

Idag har jag provmålat lite i vårt sovrum, som jag tidigare skrivit har jag tänkt att vi ska måla om därinne, men jag har lite svårt att bestämma mig för vilken kulör, jag är ju så omständig att jag blir trött på mig själv, de jag har testat med idag testade jag bland annat när jag senast målande om i leonas rum, 
men det blev inte riktigt som jag tänkt mig i sovrummet heller, så imorgon ska jag fixa två andra provburkar, sen har min tanke varit att kanske köra en vägg med kalkfärg, tycker det är så snyggt. Men jag vet också att det är en del jobb, så jag får se om jag ser till att göra det eller inte, det kanske blir en stor förändring bara att byta kulör, vad tror ni?

Tänker att jag ska måla upp en av dessa kulörer , jag vill dock inte att sovrummet ska kännas för mörkt, även om det sägs att man sover bra, jag vill nog att det ska kännas lite varmare kanske. Den kulören som vi har nu är ganska kall. Det ska bli spännande att måla upp och jämföra, jag har målat bakom sänggavel så just nu störs inget=)

Annars har vi idag egentligen inte gjort så mycket,jag har inte varit på mitt bästa humör och de stora barnen bråkar som aldrig förr, tänk om de kunde vara lite tacksamma för varandra, bara en liten stund. Den ena retas heeeeela tiden, och den andra bli galen av att det retas. Giv mig styrka. Imorgon hoppas jag att de inte bråkar lika mycket. Lowa ska iväg på kalas så då får de ett par timmar ifrån varandra.
Vi tog en snabbis på stan med, men blev inte så långvarigt, Leia köpte en ny jacka och Lowa köpte en klänning tills imorgon. Nästa gång åker jag i min ensamhet, lugnast så 😉 ♥

Leonis feber försvann lika fort som den kom, så skönt och hon är sig själv igen. ♥

Nu ska vi kolla på någon serie innan vi ska krypa ner i sängen, Rickard kom hem med två nya duntäcken igår, alltså jag har sovit som en prinsessa så jag längtar tills jag får krypa ner igen.
Tittar in imorgon ♥ ( missa inte att följa mig på instagram HÄR för lite flitigare uppdateringar)

puss på er!

En reaktion till “Testa kulörer till sovrummet!

  1. Ni har så vackert hem ni har, Jätte-fint!
    Förstår inte varför byta kulör på väggarna?Är det inte bra som det är?
    Ljusa väggar håller i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg