Testa vilken kulör du vill ha med smarta colour tester!

-I samarbete med nordsjö ide och design-


Jag har bestämt mig för att måla om i Leonas rum, för längesen bröt jag själv väggfärgen bakom skåpet, älskar den verkligen, en blandning av grått/grönt. Men jag har hela tiden velat ha någon annan färg på väggarna till, som just nu är vita. Vill ha något som är mycket mer ombonat. Är inne på att måla väggarna i något jordnära beiget. Efter att ha målat hallen i Hop Greige så tycker jag att det beiga är så himla fint.
Så jag åkte ner till Nordsjö ide och design här i Motala och köpte dessa smarta små colour tester. Det är som små minirollers med färg som man kan måla upp på väggen för att se hur det ser ut i rummet du tänkt måla i. Jag tog hem några som jag tyckte såg jättefina ut på själva rollern, men när de kom upp på väggen var det mycket mer gula än vad jag trodde.
Kan verkligen tipsa om att måla upp väggfärgen i rummet du tänkt för att se hur det blir i just det ljuset i rummet.
Man kan stirra sig blind på massor av bilder man ser på internet och hemma hos andra. Men oftast blir de inte alls så när man målar hos sig själv. Det beror just på att alla har olika ljusinsläpp och liknande.

När barnen såg dessa söta små rollers var de inte sena med att vilja hjälpa till.

Lowa är så rolig, hon hade hittat mina klackskor och ville gärna ha dom när hon målade, inte så smidigt kan jag tycka. =P
Smidigt iofs, då hon blev en aning längre 😉

Jag får alltid sån beslutångest när jag ska välja kulör, och jag har inte fått till någon kulör som känns helt perfekt mot den grå/gröna. Så jag tror jag har beslutat mig för att måla över hela den färgen och sen köpa på en beige/grå. Tror det blir snyggast.
Har även hittat en kulör som går mot linne, men den kändes lite för grå, jag vill nog helst ha mot det beiga håller men inte för gult om ni förstår. =)
Dessutom måste det passa till skåpet för det älskar jag fortfarande färgen på!

Tror ni det kan bli bra? ♥
Just nu vill jag tipsa er om att alla Nordsjö butiker kör en riktigt bra kampanj på just färg när de har familjeveckor i butikerna. De olika butikerna har olika rabatter, men våran butik i Motala så har de 30% på färger som bland annat tål tuffa fläckar. Den färgen använde vi oss av i köket tillexempel, där det lätt blir smutsigt på väggarna och man kan enkelt torka av väggarna rent med en fuktig trasa. Min tanke är att köra samma färg i Leonas rum, perfekt att ha i barnrummet så man slippa vara rädd får att fläckar och annat inte försvinner.

Dessutom kan man vara med och tävla om en resa till Disney land! Jag har gått in och tävlat, tänk att få bjuda med barnen på det, ni kan tävla HÄR

Här kan ni även se ett axplock av Nordsjös färgpalett Fun and Playful , massor fina och lekfulla kulörer som passar perfekt i barnrummet. Vill ni se alla kulörer till fun and playful hittar i det HÄR. Många av dessa färger finns även i den smarta colour tester som jag visat er ovan =)

Jag tänker att jag ska försöka åker ner till butiken och passa på nu att köpa färg när det är 30% rabatt , hur bra? Rabatten gäller från idag 20/2 – 9/3. 🙂

Sen ska vi ta oss en tripp till Lkpg och avsluta dagen med att äta kvällsmat på PizzaHut.
Vad gör ni idag i solen? ♥

KRAMAR / Angelica

 

En reaktion till “Testa vilken kulör du vill ha med smarta colour tester!

  1. Jag förstår att det är kul o fixa o dona. Men jag förstår inte hur ni varken orkar el har råd ? nu vet ju inte jag om eran ekonomi. O har verkligen inte alls me den o göra. Tänker bara att det kostar ju lite o fixa. O tyckte det va nyss ni målade den väggen, me färgen som du valt. O jag tycker den är sååå fin!!? passar så himla bra till skåpet oxå! Det går inte o få en liknande men i mkt ljusare nyans, om du förstår hur jag menar ? så man liksom ser att de ändå matchar men att det är en ljusare färg ? Bara ett tips! Jag önskar vi kunde fixa lite mer här hemma. Har en hall som jag inte alls gillar tapeten i. Men då jag inte klarar nåt fysiskt arbete o mannen inte orkar/hinner allt får det vänta lite till. Har vi stått ut sen vi flytta hit för snart två år sedan jag jag nog stå ut lite till ? Hoppas det löser sig me färgen!???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg