När jag inte kan hålla fingrarna i styr :)

Nu vågar jag säga att vi är friska här hemma och jag hoppas verkligen det håller i sig, och att vi har fått våran dela av alla sjukdomar. Nu vill vi vara friska och krya och kunna njuta av det härliga vädret som nu börjar visa sig om dagarna, älskar solen som kommer titt som tätt. Dock var det regnigt imorse, inser att jag behöver ge mig ut i garaget och se om vi har kvar några regnkläder från när Lowa var liten, oklart faktiskt, det var ett tag sen hon den storleken. Men jag ska kika ett varav innan jag köper nytt. Jag försöker i den mån det går att barnen ärver av varandra.

Dock har jag varit tvungen att köpa på mig lite kläder till Leona, hon har verkligen vuxit nu och jag har köpt 86/92 i det mesta av de nya kläderna, i vissa endast 92 och man får helt plötligt inte plocka på sig på bebisavdelningen längre. Buhu jag som ÄLSKAR att smyga runt och leta bland newbiekläderna, älskar verkligen deras kollektioner, vet att jag köpte allt när Leona låg i magen, helt hysteriskt haha. Nu har de släppt massor av nyheter jag skulle vilja frossa i! TUR för mig att jag har en vän som har en bebis i magen, tjoho! Och nu när vi vet vad som bor därinne så kunde jag inte låta blir att shoppa några små presenter, det liksom gick inte hålla fingrarna i styr 🙂 Innehållet får ni hålla utkik på i maddes blogg, jag tyckte det var SÅ himla gulligt!!! Jag blir så himla galet bebissugen. Tur jag kan stilla sugen dels lite på jobbet, men också snart när det kommer bebisar i min närhet 😉


Visst är väl presentpåsen väldigt fin? Kändes lite roligare att få ge bort en liten påse än en vanlig kartong ♥
Vad gillar ni bakgrunden bakom, det är en av newbies nya kollektion tapeter tillsammans med Boråstapeter. jag har ett litet projekt som jag ska göra med dom framöver, tror och hoppas det kommer bli bra.
Imorgon har jag och barnen en ledig dag tillsammans, inga planer så vi får se vad vi på för något skoj. ♥

Hoppas ni har en fin tisdag!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer