Tillbaka efter mammaledigheten

God kväll! Jag tänkte passa på att kika in och skriva några rader innan det är dags att sova. SÅ vad har hänt sedan sist jag skrev?
Mammaledigheten är officiellt över för denna gång, och mitt schema på Neo, startade i fredags som var. Det kändes ändå bra, jag har såklart haft lite vanlig ”ångest” för att mammaledigheten är över. Alla tusen tankar är det sista gången osv. Men så efter ett tag så känner man ändå att man landar i det hela och man vet att man kommersat någongång. Bara att man inte är beredd på att det jämt går så himla fort.

sen hade jag också planer inför våren, som jag skrivit tidigare så hospiterade jag på förlossningen. Jag har haft en dialog sedan i somras med min chef om att jag vill börja rotera mellan förlossningen och neo. Jag har nämligen i många år velat testa på jobbet på förlossningen , även om jag trivs på neo så har jag alltid velat arbeta på förlossningen, sen jag var ung. Och ännu mer sen jag gick utbildningen till doula. Min chef har hela tiden varit positiv till detta och vi har haft en bra dialog. Allt var i stort sätt helt klart, vi hade planerat våren med hur jag skulle rotera fram till sommaren. Tyvärr så har vår region just nu ett anställningsstopp och pga så har vi helt enkelt fått skjuta fram planerna för rotation. Kände mig så jäkla snuvad då jag varit inställt på att äntligen få testa på jobbet där.. Just för att allt var så himla ”nära” att gå i lås. Men jag förstår också situationen och jag vantrivs ju inte på något sätt på mitt jobb. Så jag håller tummarna för att det hela blir lite framskjutet och att jag snart har möjlighet att få prova på jobbet även där. Jag har hunnit jobba några pass, men tyvärr så måste jag vabba imorgon, då Leona haft feber idag. Håller tummarna för att hon snart mår bättre lilla gumman. Har ni lyckats hålla er friska? Hör överallt att det är många som är sjuka nu.

I år har vi också börjar julpynta tidigt.. Granen står redan på plats!

Detta året känns så speciellt ändå när Line är lite mer medveten, Så hon ville såklart vara med och klä granen. Dock har jag fått flytta upp kulorna lite för annars är hon gärna där och petar hela tiden=)


Tänka sig att jag har köpt också lite kulor på second hand, dessutom röda. Man kan tro att jag fått något hårt i huvudet, för jag ogillar verkligen färgen röd. Men sen jag köpte den fina pyjamasen med hjärtan och även bäddseten, så har jag blivit lite mer förälskad ändå måste jag erkänna.

Fint att kika in lite här, imorgon tänkte jag berätta lite om min nya hobby som jag fått för mig att börja med 🙂
Sov gott. Kram Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg