Visst glömmer man fort hur små de har varit?

– reklam för fodelsetavla.se –

Så var detta höstlov över för denna gång , även om det inte blev som vi hade tänkt oss med resan till Kolmården osv så är vi ändå nöjda över lovet. Det är något visst med att inte behöva ställa klockan och gå upp tidigt på morgonen. Även om barnen stundtals varit rastlösa och sjävklart har ett och annat bråk förekommit. Men det är ju som det ska vara. Men hur som, alla var taggade på att gå tillbaka till rutiner imorse, men jag gissar på att det kommer vara flera av barnen som är väldigt trötta ikväll. Har ni haft en fint höstlov?

Jag har börjat spåna lite på att måla om Lines rum här nere. Mest för att vi har möblerat om och för att jag tidigare målade som en liten bokhylla på ena väggen som vi inte har kvar. Så det skulle jag behöva måla över. Är liiiiite sugen på att måla min egna kulör där den som jag tog fram till Leonas rum . Tycker fortfarande att den är väldigt väldigt fin, och hoppas även den blir lika fin i Lines rum isåfall. Men vi får se ,ett projekt i taget tänker jag.

 

En perfekt doppresent.

Men ska ändå passa på att lägga in lite bilder från Lines sovhörna. Jag har nämligen satt upp en ny tavla därinne.

Nämligen en födelsetavla på line från när hon föddes. Jag beställde den från

www.fodelsetavla.se 

Den är i skala 1:1 vilket betyder att Line var exakt sådär liten när hon föddes. Man glömmer verkligen SÅ fort.. Det känns surrealistiskt att hon varit sådär liten. Älskade unge. ♥
Det jag tyckte om när jag la min order var att jag kunde välja bakgrund, det fanns flera olika att välja mellan, ( Tog sjävklart beige, ) förvånar antigen ingen. Men det finns verkligen många olika, sedan kan du också välja om själva barnet ska va skissad eller inte. Blir du själv sugen på att se deras utbud så kolla HÄR

 

Har du tvillingar kan du också köpa detta.

Efter att valt vilken bakgrund du önskar, så kan du också välja till namn, och födelseinfo. Tyckte det blev en fin detalj. Nu är jag lite sugen på att ha en sånhär i alla barnens rum. En väldigt fin detalj.
Sedan har de också en uppsjö av olika ramar, jag valde en liten mörkare brun för att bryta av lite mot själva postern.
Men det är ju en smaksak vad man tycker om tänker jag.  Storlek på denna skönhet är 50×70 cm.

Är det så att du är mamma till tvillingar så finns det även möjlighet att beställa en tavla, med båda barnen på samma. Hur fint ändå?

Blir ni sugna på att klicka hem en egen så gör ni det HÄR.
hur perfekt till födelsedagar, kanske ettårs present eller varför inte ge bort som doppresent?

Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg