Tillbakablick och idag är det student.

God förmiddag. Hur har ni det? Här öser regnet ned om vartannat. Tänker på alla som tar studenten idag, kunde de inte fått uppehåll och lite sol? Fast iofs bara regnet håller sig borta så ska man väl vara nöjd. Full sol och alldeles för vart är ju inte roligt heller, man är ju sällan nöjd 😉
Kommer ihåg när jag tog studenten, shit det är många år sedan nu. Jag hade köpt ett par jättefina skor, dock hade de en liten klack och var ganska jobbiga att gå i =P Så jag fick tyvärr byta efter att vi sprungit ut ur skolan. Eftersom man gick en promenad in till stan för att åka traktor. Mina stackars fötter vad precis svullna. Tänk att man inte tänkte så mycket längre när man var yngre 😉 Känner mig som värsta tanten nästan.

Vi ska iväg på en liten studentskiva lite senare när vi samlat ihop hela familjen, tror faktiskt jag ska tvinga barnen att ha på sig sina matchande klänningar från Newbie dagen till ära.. Frågan är vad jag själv ska ha på mig, om jag ska svira om till någon klänning eller om jag bara ska ha på något skönt och bekvämt. Det är ju roligt att klä upp sig lite men samtidigt har jag blivit så bekväm. Tänk att det är två veckor sedan imorgon som Leona kikade ut. Tiden bara springer iväg. Har börjat planera att jag ska göra en fotovägg i huset sen när vi kommit iordning. Jag är verkligen sämst på att framkalla bilder , men jag tänker att jag ska bli bättre på det. Skomakarensbarn passar verkligen perfekt. Fotar mina egna barn och familj för sällan samt att jag framkallar och ramar in dåligt. Men tror det blir annorlunda nr vi flyttar till huset, nu har vi vetat om att vi ska flytta i över ett halvår så greja och fixa här har inte varit prio direkt.

Kikade igenom mitt arkiv. Hittade gamla bilder som jag tagit vid ett rapsfält för några år sedan, det var en testfotografering som jag hade med ett brudpar. Så vackert och somrigt. ♥

Åh så några bilder från deras stora dag. ♥

Hoppas ni får en fantastisk start på helgen! Jag har bestämt mig för att njuta av varenda minut. Får se om vi hinner med ett besök på färgaffären eller om vi kanske tar det nästa vecka. Dock känns nästa vecka en aning fullsmockad, Leia slutar skolan, bvc-hembesök, möte på banken osv osv.

Kram/ A

2 reaktioner till “Tillbakablick och idag är det student.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg