Tjuvkik av vårt kök i en vlogg!

Godkväll. Sitter vid vår köksö och bloggar. Jag flyttar runt denna stackars dator. Brukar använda macbooken då och då, men just när jag ska redigera bilder så brukar jag föredra den stora datorn.
Idag har jag jobbat på neo, det var lite segt att gå upp imorse, Leona vaknade samtidigt och hade lite magknip (?) tror jag. Pussade henne hejdå och då blev hon lite ledsen, Det är första gången hon gråter så när jag går, och det gjorde faktiskt lite ont i mig. Men som tur var vet jag att det gick över snabbt. Jag ska strax gå och lägga mig, för jag jobbar dag imorgon också, hoppas inte jag behöver skrapa rutorna imorgon bitti. Kan ju få träningsvärk! Haha.

Efter att ha fått en del frågor angående vloggar och en housetour, så blev jag sugen på att införskaffa en kamera för just detta. Det har ju hänt så mycket så det ska bli så roligt att bjuda in er till vårt hem. När jag var hemma hos Madde så fick jag även en ordentligt genomgång av hennes kamera som hon fick i julklapp! Hon är en grym försäljare eftersom jag blev förälskad och investerade i en likadan!
Vi ska dessutom under detta året jobba med ett nytt projekt tillsammans ( berättar mer inom kort om detta) och då kommer vi stundtals behöva två kameror och då är det smidigt att ha likadana!  Jag skulle kunna skriva så mycket om den, det lilla jag har testat jag är verkligen såld!

Filmen som jag delade häromdagen med babybrezza är filmad med den=)

Idag efter jobbet så testade jag att filma lite igen, jag vet ju att det är många som är nyfikna på köket, och jag har påbörjat min inspelning av housetouren så den är inte långt borta. Men så länge får ni en liten tjuvkik från idag! Jag hoppas ni gillar den. Jag har ännu inte vågat mig framför kameran, men det lovar jag, nästa vlogg, då=) Är det något annat ni vill se förutom housetouren?
Glöm inte följa våran youtubekanal och även tumme upp klippet om ni gillar det!

Hoppas ni gillar den! ♥ Det känns tametusan lite magiskt att vi alla sitter och umgås i vårt kök!

Ta hand om er! Imorgon är sista dagen på jullovet för barnen. Vemodigt. Men de längtar och det ska bli skönt att komma tillbaka in i vardagen igen!

 

Puss & Kram/ Angelica

2 reaktioner till “Tjuvkik av vårt kök i en vlogg!

  1. Jättehärlig trevlig vlogg Angelica, så kul att se! Det är precis sådana här spontana vardagsvloggar i hemmet man vill se, skulle säga att detta var en perfekt vlogg. Ser fram emot housetour och fler vloggar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg