Inventering och bloppis ?

Sitter i soffan efter en dusch , iklädd mysbrallor framför brasan! Julgranen står fortfarande framme, den ska bort inom kort 🙂 ska fundera vad vi ska fylla hörnet med då 🙂

Idag har vi grejat på jobbet hela dagen, om ni hade sett kaoset innan, ni hade inte trott era ögon. Men jobbet fick ta mycket stryk när vi grejade som mest i kaoset hemma. Orken att ta tag i saker som att slänga skräp på företaget fanns liksom inte. Men vi har kämpat på så gott vi kan och idag var det daga för inventering! Det är sån stor skillnad så det är galet!

Älskar när allt är iordning och på Plats! Rätt sak på rätt ställe! Även om jag är riktigt trött så var dettav verkligen behövligt!

Fick mersmak att börja med våra kartonger i garaget! Tror jag har en del saker jag vill byta ut och bli av med här hemma. Kanske en bloppis vore något? Är ni intresserade av det?

Nu ska vi se en Johan falk film, bästa filmerna som vi sett tusen gånger redan 🙂 klockan ringer tidigt, dags för ett pass på neonatalen ♥

sov gott!

En reaktion till “Inventering och bloppis ?

  1. Förstår det där med att göra sig av med saker. Jag la ut mina CD-skivor på Blocket igår för 650 kronor och imorgon kommer en person och köper dem. Så skönt, jag får 650 kronor mer istället för att det ska ligga där i förrådet. Jag tror på det där Blocket och Tradera, så skönt när man blir av med saker sen :).

    Jag ska försöka med det där nu hela året sälja och rensa ut därifrån, så onödigt med så mycket saker som aldrig mer blir använda men ligger och tar plats. Bara det där med att få lite extra pengar också. Det är ju skönt :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg