Tycker ni att jag ska våga?

Svirade om och körde en kväll på neo igår. Vi hade det relativt lugnt, ganska bra egentligen vilket betyder att inte det inte är så många sjuka bebisar just nu. ♥ Men det är så fantastisk starka små bebisar vi har ändå. Mysigt och få gosa lite. Jag trivs verkligen! Så många bra människor man jobbar ihop med och många skratt.

När jag checkade ut och gick genom förlossnignen så stötte jag på världens bästa Nina, de hade haft fullt upp på förlossningen. Vi pratade om att hon tyckte att jag skulle hospitera och gå bredvid någon dag. Det skulle vara superkul och jag är nyfiken på det, men jag är lite osäker ändå..nervös att få se en förlossning från andra sidan, tänk om jag blir avskräckt och aldrig vågar föda barn mer själv? Samtidigt är det ju den mest fantastiska upplevelsen någonsin när ens barn kommer upp på bröstet. Alltså åhhh….

Jag ska fundera lite och sen prata med Nina igen… vad tycker ni? Ska jag våga prova på det? Har ni erfarenheter och vara bredvid på en förlossning ??

Imorse ringde kl tidigt, 07:15 kom elektrikern..  så nu är vi utan el i köket också, så nu är det bara börja riva, börjar imorgon tänker vi. Ikväll är vi bortbjudna på mat hos svärmor. Mysigt. ♥

Ska ni fynda något på black friday? Jag tänkte att jag skulle försöka hinna shoppa lite kläder. Något fynd kanske man lyckas hitta.

Kikar in lite senare!

Puss & Kram / A

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer