Tycker ni att jag ska våga?

Svirade om och körde en kväll på neo igår. Vi hade det relativt lugnt, ganska bra egentligen vilket betyder att inte det inte är så många sjuka bebisar just nu. ♥ Men det är så fantastisk starka små bebisar vi har ändå. Mysigt och få gosa lite. Jag trivs verkligen! Så många bra människor man jobbar ihop med och många skratt.

När jag checkade ut och gick genom förlossnignen så stötte jag på världens bästa Nina, de hade haft fullt upp på förlossningen. Vi pratade om att hon tyckte att jag skulle hospitera och gå bredvid någon dag. Det skulle vara superkul och jag är nyfiken på det, men jag är lite osäker ändå..nervös att få se en förlossning från andra sidan, tänk om jag blir avskräckt och aldrig vågar föda barn mer själv? Samtidigt är det ju den mest fantastiska upplevelsen någonsin när ens barn kommer upp på bröstet. Alltså åhhh….

Jag ska fundera lite och sen prata med Nina igen… vad tycker ni? Ska jag våga prova på det? Har ni erfarenheter och vara bredvid på en förlossning ??

Imorse ringde kl tidigt, 07:15 kom elektrikern..  så nu är vi utan el i köket också, så nu är det bara börja riva, börjar imorgon tänker vi. Ikväll är vi bortbjudna på mat hos svärmor. Mysigt. ♥

Ska ni fynda något på black friday? Jag tänkte att jag skulle försöka hinna shoppa lite kläder. Något fynd kanske man lyckas hitta.

Kikar in lite senare!

Puss & Kram / A

 

5 reaktioner till “Tycker ni att jag ska våga?

  1. Jag har varit med vid 2 förlossningar som stöd. Bland det bästa jag fått uppleva, nästan bättre än mina egna. Det jobbiga är att se personen ha så ont, i mitt fall svägerskorna, men hela upplevelsen är fantastisk ? Får du möjlighet så gör det! Att få in en fot på neo eller förlossningen är supersvårt, jag har försökt i flera år. Ta chansen 🙂

  2. Åh vilket erbjudande. Hade jag inte blivit förskollärare så Hade jag velat jobba på förlossningen.
    Den chansen måste du ta ? men jag förstår dina tankar man vet ju aldrig hur man reagerar första gången man ser en förlossning från andra sidan. Men det fixar du.

  3. Jag har jobbat på neon och älskar miljön där.
    Hamnade där själv med barn nr 4 och fick se miljön från andra sidan som förälder.
    Att få gå bredvid på förlossningen skulle inte jag tacka nej till. Vilken erfarenhet. Att få se från andra sidan! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg