Våga testa något nytt.

-reklam i samarbete med playmobil.se-

God kväll på er, har ni haft en bra dag? Vi tog en lite längre sovmorgon än planerat idag, men så välbehövligt. Idag var det dags för den stora rivar dagen av köket, äntligen är vi på gång på riktigt! Det är en pärs, mest påfrestande för psyket som jag nämt i tidigare inlägg. Man tänker att man är förberedd på det värsta men icke. Det är SÅ fruktansvärt jobbigt. Mer om det i ett annat eget inlägg. Vi ska fortsätta rivningen imorgon! K ä m p a!

Nu till något annat. Brukar ni skämma bort era barn med chokladkalendrar? Det har jag varit uppvuxen med när jag var liten och tyckte alltid det var så roligt att öppna luckan och pilla i mig den lilla chokladbiten som tog slut på tre sekunder och sedan fick man vänta ännu en dag!
Våra barn har tidigare haft chokladkalendrar och brukar bli bortskämda av det av mormor. Men iår tänkte vi faktiskt testa något nytt.
Det går ingen nöd på barnen om de inte får lite choklad varje morgon ända fram till jul.

Därför vill jag i samarbete med playmobil visa deras smarta julkalender. En lekfull kalender och barnen får varjedag en liten leksak att fylla på till sin samling.

Här kan dom fylla på dagligen och sedan leka med leksakerna. Denna kalender räcker ju faktiskt mycket längre än bara en vanlig chokladkalender, och dessutom mycket nyttigare 😉 Barnen längtar redan tills den första december och de får öppna första luckan!

Så gör som vi och testa något nytt. Ni kommer till kalendern HÄR

Önskar er en trevlig kväll, och ni var rädda om varandra! ♥
Kram/ Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer