Våga testa något nytt.

-reklam i samarbete med playmobil.se-

God kväll på er, har ni haft en bra dag? Vi tog en lite längre sovmorgon än planerat idag, men så välbehövligt. Idag var det dags för den stora rivar dagen av köket, äntligen är vi på gång på riktigt! Det är en pärs, mest påfrestande för psyket som jag nämt i tidigare inlägg. Man tänker att man är förberedd på det värsta men icke. Det är SÅ fruktansvärt jobbigt. Mer om det i ett annat eget inlägg. Vi ska fortsätta rivningen imorgon! K ä m p a!

Nu till något annat. Brukar ni skämma bort era barn med chokladkalendrar? Det har jag varit uppvuxen med när jag var liten och tyckte alltid det var så roligt att öppna luckan och pilla i mig den lilla chokladbiten som tog slut på tre sekunder och sedan fick man vänta ännu en dag!
Våra barn har tidigare haft chokladkalendrar och brukar bli bortskämda av det av mormor. Men iår tänkte vi faktiskt testa något nytt.
Det går ingen nöd på barnen om de inte får lite choklad varje morgon ända fram till jul.

Därför vill jag i samarbete med playmobil visa deras smarta julkalender. En lekfull kalender och barnen får varjedag en liten leksak att fylla på till sin samling.

Här kan dom fylla på dagligen och sedan leka med leksakerna. Denna kalender räcker ju faktiskt mycket längre än bara en vanlig chokladkalender, och dessutom mycket nyttigare 😉 Barnen längtar redan tills den första december och de får öppna första luckan!

Så gör som vi och testa något nytt. Ni kommer till kalendern HÄR

Önskar er en trevlig kväll, och ni var rädda om varandra! ♥
Kram/ Angelica

3 reaktioner till “Våga testa något nytt.

  1. Det är dock rätt stor skillnad i pris; en chokadkalender får du för en tia på Willys. Har man dessutom fler barn blir det väldigt stor skillnad i kostnad.

    1. visst är det lite prisskillnad,men som jag skrev så räcker ju denna mycket längre en en vanlig kalender, då det faktiskt har nytå av den långt framöver=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg