Under vårt vita träd.

Först och främst hörrni, tack för alla inputs gällande utespa, det tål verkligen att tänkas på, samtidigt tänker jag att ska kika runt på lite olika alternativ, både lite billigare och något mer mellanting, inte alltför dyrt. Men först ska vi se till att få trallen klar 😉

Vi har en bit kvar att gräva sen ska vi forsla bort alla jord också, det är en del verkligen. Men jag ser framför mig att det kommer bli bra när det är färdigt. Solen ligger på där nästan hela dagen och kvällen, så en solstol till mamman skulle passa fint! ♥ Jag ser framför mig hur jag vill inreda, det ska vara mysigt och ombonat.

Sen ska vi ta tag i resten av trägården, vi behöver fortsätta gräva bort mer överflödigt vi inte vill ha kvar. Sen tänker jag plantera något lättskött som passar oss. Jag  ska försöka klippa ner lite på vårt bigaråträd som finns i trädgården, Det är så roligt att höra att trädet aldrig blommat så mycket som det gör iår! Det är verkligen SÅ fint.
Köpte hem god fika igår , la ut en filt under trädet och sen fikade vi. Uppskattar verkligen tiden tillsammans, när vi myser och har det bra. I alla fall fem minuter, sen är det kaos resten, känns det som ibland 😉 

Idag har jag även bokat in en liten semester, som vi snart ska åka på, några veckors jobb till, sen åker vi iväg på en liten weekend, barnen blev överlyckliga när jag berättade vart vi skulle. Jag ska visa er snart vart vi ska åka någonstans.
Sen ska jag fundera ut ordentligt vart vi ska ta vägen i sommar. Jag fick många fina tips av er sist jag frågade, och jag har kikat runt på en del som ser riktigt intressanta ut! ♥

Nu ska jag redigera lite bilder inför ett samarbete som jag har gjort, innan jag kryper ner i sängen och sover. På tal om sängar så har jag börjat kika efter nya sängar till barnen, de behöver verkligen nya. Men jag är lite osäker på vad för några jag ska köpa, båda mina systrar jobbar ju på en sängbutik så borde kanske ta hjälp av dom gällande detta !

Kram / Angelica

2 reaktioner till “Under vårt vita träd.

  1. Angelica, utespa ska du kolla på hos oss vi säljer spa och pooler från nordiska kvalitetspooler. Välkomen till Colorama?//Jenny

    1. Åh hade ingen aning, kommer in någon dag när du jobbar , så får du visa mig ?? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer