Barnen är överlyckliga att vi ska tillbaka!

Vaknade upp med migränhuvudvärk imorse, usch jag hatar när det händer och det var längesen nu. Vet också vad det betyder. Att jag måste stanna upp och lyssna på min kropp. Nu har det varit lite mycket igen. Det är ju fan att jag inte lär mig.
Men det är fasen inte så jäkla enkelt. Usch tårarna rinner från mina kinder. Jag är svag idag känner jag, blir så ledsen för hur allt är. Hur allt har varit, hur man ständigt söker efter energin, försöker göra det man tror är allra bäst, men lika fasen så blir det pannkaka känns det som. 🙁 Framförallt när kroppen säger ifrån. Tur Rickard gick upp och tog imorse, jag fixade det inte. Vi är ett bra team. Jag ska överraska honom med lite färska räkor någon kväll, ute på altanen kanske.. Bara sitta och prata och rå om varandra lite.♥
Jag kom upp ur sängen tillslut efter att Leona hittade vattenglaset på sänggaveln och hällde det över hela mig.. Skulle jag skratta eller gråta i det kaoset..  Har fått i mig lite kaffe och smörgås och tagit en dusch, suttit och jobbat med mailen, kundservice och även knutit ihop samarbeten. Känns bra. Nu är jag redo för en eftermiddag på neo. Men ska ta det lugnt, jag får inte stressa för då kommer inte huvudet orka med. ♥

Jag ska visa er vad vi ska överraska barnen med, Leia och Lowa jublade! Vi ska tillbaka till underbara Västervik. Nu räknar vi ner dagarna till i början på juni. Först ska vi fira två av tre barns födelsedagar, innan vi ska dit ♥  Första gången vi besökte detta paradis, fick vi följa med Madde & Micke, så glad att dom visade detta . Så fint ställe som inte ligger alltför långt ifrån oss. 
Lowa så himla liten hon var !♥

Vi har testat på olika stugor de tidigare gångerna vi varit där.

Sist bodde vi precis vid vattnet, och gången innan bodde vi i en annan röd stuga nära den stora lekparken som finns!

Vi har varit så nöjda båda gångerna.

Denna gång har vi bokat en nybyggd stuga. ni ska få se lite bilder som jag har knyckt från deras hemsida.


Denna stuga ligger också nära den stora lekparken , stugan har 6 sovplatser och allt är på en och samma våning. Det tycker jag känns himla smidigt nu med tanke på att vi har Leona, som börjat gå runt och klättra överallt. Känns skönt att inte behöva tänka på en trapp hon kan klättra upp i. ♥ Jag tror detta kommer bli så bra. Precis vad våran familj behöver. Ska läsa på lite vad vi kan hitta på för något, besöka kobbarna ska vi göra , sen skulle det vara roligt att ge sig ut på sjön, men frågan är om jag klarar av det, jag blir ju sjösjuk för minsta lilla. Haha!

Vad pysslar ni med idag?

Var rädda om er!
Kram / Angelica

8 reaktioner till “Barnen är överlyckliga att vi ska tillbaka!

 1. Ååå så mysigt ni kommer få 🙂 Jag känner igen mig i dina känslor 🙁 Hoppas på ett lugn någon dag….!!
  Jag och Lilleman har hälsat på på mitt jobb idag och jag inser att jag vill vara hemma meeeer haha. Men det blir en lugn start med 2 dagar i veckan:-)
  Ha en bra eftermiddag på jobbet❤
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Det ska bli väldigt mysigt <3

   Skönt att du känner igen dig lite på något vis, då känner man sig inte så ensam <3

   ja jag förstår det, men skönt att börja med två dagar i veckan, perfekt. Men de små växer alldeles för fort 🙁 kan inte förstå att Leona blir ett år nästa helg <3

   Kramar

  1. Ja det är verkligen ingen roligt 🙁 Har läst fler som använder sig av botox för att lindra detta, man kanske skulle testa !

   Ja det är verkligen SÅ fint där! Så ska bli härligt att komma tillbaka! Kram

 2. Snälla det behöver inte du, så fin som du är.
  Vet att allting kan bli jobbigt men med tre underbara flickor och en härlig man som fixar en del.
  Snälla Angelica njuta av livet! Men man får gärna gnälla ibland det tillhör livet!
  Kram till er alla!
  Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg