Uppdatering från oss och prisvärda varma stövlar till hela familjen.

– Betalt samarbete med wobbi.se-

Började skriva detta inlägg igår , men var så trött att jag behövde lägga mig, så fortsätter idag:

Covid har hittat hem till vårt hus. Det som jag varit absolut mest rädd för. Vi har gjort tre hemtest, och de har varit svagt positiva allihop, två igår och ett idag. Lowa är först ut , Hon mår väldigt upp o ner, symtomen kommer verkligen och går.. Halsont, huvudvärk och feber.  ingen annan här hemma är positiv ännu, men jag inväntar att en efter en kommer att få det. Det har verkligen varit oundvikligt märker man. Men förhoppningsvis får vi det lindrit. Räknar med ändå att vi alla kommer få det här hemma. ♥ Skulle bli förvånad ändå.
När jag tänker tillbaka så har vi verkligen haft otur när det kommer till sjukdomar, i slutet på förra året fick Leona först vattkoppor, under den tiden blev alla dåliga i influensa, jag var den enda som kom lindrigt undan då. Trodde nästan vi hade covid då, men icke , Rickard som hade jättehög feber, och dålig testade då negativt på pcr.
Sen när vi var lagom friska från influensan, så fick Lucie vattkoppor. Sen blev vi hela familjen sjuka i magsjuka, och NU testar Lowa positivt för covid.
Blir helt slut jag bara tänker på det.. Nu hoppas jag att det blir lindrigt och när vi är friska från detta, så ser jag fram emot en frisk vår och sommar. Drömmer mig bort… till en normal vardag, med vänner, och sol.. tänk en resa till Västervik, bara en sån sak. Jag begär inte så himla mycket, det behöver inte vara glammiga utlandsresor eller partyn. Bara en liten helg tillsammans med sina nära vänner. Det är vad jag drömmer om just i detta nu. ♥ Vi kanske är där snart.

Är tacksam att både jag och Rickard hunnit få våra dos3 vaccin mot covid, innan det nu hittat hit.

Nu ska jag visa er stövlarna som jag pratade om i mitt tidigare inlägg.
Dessa bilder tog jag för ett tag sen när vi åkte ner till vårt vackra Varamon.. vi fick frisk luft och barnen fick busa.

Jag och Leona matchade i våra nya stövlar från wobbi.se
Perfekta varma stövlar som håller barnens fötter varma och torra i alla väder.
Stövlarna är dessutom tillverkade i Eva- material som gör att stöveln håller hög kvalitet men också är väldigt lätt. Den väger otroligt lite vilket gör att den inte känns klumpig på foten.

Vill ni kika in på Leona och  Lucies stövlar, de finns i olika färger:) ni finner de direkt HÄR.

Hos Wobbi finns det stövlar för hela familjen. Även jag har sluppit frysa om fötterna när vi varit ute och lekt. Jag som annars är en väldigt frusen människa av mig, är väldigt tacksam att hålla mig varm och fötterna och resten av kroppen=)

Mina stövlar heter Nina och dom kommer ni direkt till HÄR.


Som ni kan se kan man enkelt ta ut fodret ur stövlarna för tex tvätt.

Så är ni ute efter varma och bra stövlar till familjen eller barnen så tycker jag ni ska kika in hos Wobbi.se

 

Nu ska vi fortsätta mysa i vår lilla egna karantän. Ännu har vi ej fått svar på pcr-testet som vi tog i söndags på Lowa, inte så snabba svar nu för tiden, men har svårt att tror att hemtesten visar fel positivt. Dessutom har hon ju symtom, som verkligen stämmer in på covid.

Tacksam att vi har massa färg här hemma så vi kan sysselsätta oss 🙂

Hoppas ni mår fint därute.
Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer