Graviditet Leona ♥,  Vardag

V37, förberedelser och grön shopping!

-Annons i samarbete med thefashionroom.se-

Godkväll. Tack för era kommentarer på förra inlägget. Jag tänker att jag kommer ta upp frågan med personalen och se vad de har att säga. Att ingen info ger någonstans är ju verkligen helt galet, och jag inser att jag inte är ensam om att tycka det vilket känns skönt! 🙂

Lowa mår mycket bättre, matlusten är tillbaka och imorgon har hon önskar pannkakor till lunch så det ska hon få ♥ Lite feber kvar, men hellre det är magsjuka, inga fler har blivit sjuka och jag hoppas det håller i sig.

Idag fick jag ett ryck och slängde saker och började städa lite i köket. Måste förbereda.. ska fortsätta i helgen och packa ner saker vi inte behöver, när jag pratade med Madde häromdagen så sa hon, behåll endast det viktigaste som ni behöver, och hon har ju verklgien rätt. Så ska fortsätta packa så mycket vi kan innan bebis kommer. Inser att det verkligen inte är långt kvar längre. Vi gick in i v37 idag och då kom det upp en liten ny ruta upp. Att 95%av alla förlossningar startar mellan v37-42. Galet!

Det fick en mobilbild på dagens mage.♥ v37(36+0)

Dock tror jag att det dröjer några veckor till, men även om jag förberett väskan vi ska ha med så står den inte helt färdig ännu och det ska jag också ta tag i imorgon 🙂 Sedan funderar jag även på om vi ska införskaffa oss en vagn till? På jobbet har vi verkligen platsbrist och då inser jag att denna vagn vore perfekt att ha på jobbet. Annars fullkomligt älskar jag min bugga, den kommer jag inte svika 😉 Men man kan väl ha fler än en vagn?=)


Gillar mobilen som hänger i vagnen, den har jag köpt på jobbet. Tänkte passa på att tipsa er att vi har vårens största rea-helg på jobbet! Så nu är det läge att fynda bland annat denna vagnmobil och mycket annat. Besök webbutiken HÄR.

Lite inspiration på saker ni kan fynda! 🙂


Eller  varför inte passa på att shoppa kläder från bland annat Geggamoja? 
Ni kommer direkt till hemsidan HÄR och glöm inte ange koden GREEN i varukorgen för att ta del av rabatten. 25 procent rabatt på all inredning! Koden gäller fram till måndag 1/5 kl 23:59.

Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna framför tvn, det är ju trots allt fredag 😉

Kram / A

2 kommentarer

 • Fröken M

  Det kliar verkligen i mina “shoppingfingrar” men jag försöker stålsätta mig för att inte köpa något annat än mat ALLS just nu.
  Med tanke på situationen så behöver jag snarare bli av med än att fylla på här hemma, och moroten för det är att jag ska få gå BANANAS på den fronten sen när huset “plötsligt” står klart.
  God jul Michaela – typ, för 3 dagar innan jul har vi blivit lovade att få flytta in. SENAST !

  Jag förstår att det är lika rörigt hemma hos er och jag förstår känslorna av ovisshet, maktlöshet och kanske även lite “panik”.
  Jag hatar situationer som man inte riktigt kan styra över, men jag är säker på att allt kommer lösa sig till det bästa för oss båda i slutändan 🙂
  Och ni – ni får ju snart en alldeles ljuvlig liten bebis att snosa på. UNDERBART !!

  Kram

 • Cissi

  Åhh vad kul det är förbereda för liten!
  Känns som sagt sjukt när man läser det att de flesta föds från och med denna vecka.. man blir lite nervös ??.
  Vi har också förberettt väskor, de är till och med ilastade i bilen med massa gott?.
  Sååå spännande månad! Hejja oss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.