Graviditet nummer 5♥,  Vardag

V39 ( 38+0) barnmorskebesök och leveransen av vagnen, blev inte som vi tänkt.

Så har vi nått gravidvecka 39 ( 38+0) idag. Appen säger 13 dagar till BF, helt galet att vi snart är där när vi ska åka till förlossningen. Alla barn är födda i lite olika veckor, men Lucie föddes i 38+3 , ska bli spännande att se när lillasyster vill titta ut. Man väntar och känner efter. Men min magkänsla säger ändå att det är ett tag kvar. Men vad vet jag 🙂 Det kan ju hända när som helst.
Jag var hos min barnmorska idag, där vi mätte magen och och kände efter hur hon låg, hon ligger tillrätta med huvudet neråt, fixerad och redo. ♥  Allt såg fint ut, och inga konstigheter. ♥ Bad också att hon skulle göra en undersökning för att få en liten uppdatering, allt är mjukt och redo, öppen för ett finger ungefär. Så jag har inte så högt hopp att hon ska komma inom de närmaste dagarna. Men allt kan ju hända förstår. otroligt spännande och pirrigt att man inte har någon aning alls♥
bara jag inte går över tiden, sjävklart överlever man ju det förstås, men…. jag är inte så sugen på det. Endast gjort det med Leona 2 dagar, och de var de längsta dagarna i hela mitt liv 🙂


Tvättade upp ett ledset och muslinfiltar til bedsidecribet.. Hur gulligt är det inte med de söta små blå blommorna. ♥

Något annat som jag fick reda på idag är att vagnen som vi beställt tyvärr blir försenad. Den var beräknad att komma idag till Holland, men tyvärr blev den försenad. Nu har jag valt en annorlunda färg som gör att risken för detta fanns, och som jag nämnt tidigare så var jag i valet eller kvalet om jag skulle välja den färgen eller inte. Men så föll det på den färgen ändå, jag hade så länge kikat, så jag får helt enkelt snällt vänta, jag hade ångrat mig annars 🙂

Och vi sitter inte i sjön, men klart man blir lite besviken, men när lillasyster gör sig redo att göra entre står den fina gröna vagnen redo! ♥ Och alltid roligt att ha något att se fram emot.

Hoppas ni har en fin torsdag!
Kram kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *