Vad jag packar i bb-väskan!

-reklam för bobbyoduncu.se-

För ett tag sen så hade jag en natt med förvärkar, den natten kände jag att nu är det dags att färdigställa BB-väskan på riktigt. Även om det ändå känns som det är ett tag kvar tills hon kommer. Vet inte vad jag baserar det på egentligen, men bara en känsla jag har, men det känns ändå väldigt skönt att allt är redo om vi skulle behöva åka in.

Sen kanske jag hinner packa om den det vet man inte 🙂 Men såhär ser den ut nu iaf 🙂

Plockat med schampo och balsam i perfekta reseförpackningar , som ni vet så har jag sedan ett år tillbaka bara använt Bobbys produkter till mitt hår, det har gjort att mitt hår mår så mycket bättre och det har blivit väldigt mycket fylligare och tjockare. Så jag vill inte använda något annat , så därför är det perfekt att de finns i små förpackningar som fick en sjävklart plats i BB-väskan. Vill ni kika in deras smarta produkterna inför resan ? Hittar ni schampo HÄR,   och balsam hittar ni HÄR

Sen har de en uppsjö av grymma produkter, så kika in hela deras sortiment HÄR,  och med min kod Angelica får ni dessutom 15% på ett helt köp:) Så missa inte att klicka hem någon av dina favoriter, och jag kan tipsa om de små reseförpackningarna om ni vill prova deras produkter.

Sen en liten söt egen påse till läppsyl och tofsar, ett måste. För torra läppar och vem vill inte ha uppsatt hår på förlossningen, ♥


Hygien:
-Schampo och balsam.
-Deodorant
– Tandborste + tandkräm.
-Läppsyl+tofsar,
-Borste
– Lotion
– Ansiktskräm
-intimduschen ( första gången jag har med en sådan.)
-Deras kyl/värmekudde, tänker det kan va skönt att lägga på magen efteråt när man har eftervärkar tex.
-Hårborste ( Får inte glömma)
-förlossningsbindor brukar jag packa med, även om jag vet att man också får på BB, så tycker jag det är skönt att ha med extra.

Kläder:
-Pyjamas,
-Trosor
-Strumpor
– Mysbyxor
– En längre hoddie att åka hem i
– T-shirt
– Mysiga tofflor.

Övrigt:
– Har tagit med ett ombyte till Rickard, samt deo och tandborste. Allt beror ju lite på när det drar igång osv. Sist åkte han hem till alla andra barnen och jag sov kvar själv med Lucie på BB. Vi får se helt enkelt, men helt bortglömd är han inte 😉
-mobilladdare
-Kamera ( hinner sällan ta bilder men tar med den ändå)
-plånbokTill lillasyster:
( har säkert garanterat packat ner alldeles för mycket ;))
-2 st pyjamas
-2 st bodys
-2st byxor
-1 st tunn stickad tröja.
– 1 st lite tjockare tröja
– 3 st mössor, olika tjocklekar.
-2 st strumpor
– tossor
– nappar
-muslinfiltar
– Filt
-snutte
-kräkshanddukar
– ersättning
– nappflaska.

-Blöjor och våtservetter

-Babyskydd
– chassi till vagn med adapter för att kunna rulla ut från BB.

Undra om jag har glömt något? Lite av sakerna kommer jag packa ner precis innan vi åker in, Men det mesta är helt redo. Vi är SÅ redo nu för lillasyster. ♥ Appen säger på dagen, 12 dagar kvar.. Hur spännande.
Hoppas ni gillade detta inlägg, och ni får gärna kommentera om det är något ni tycker saknas som man INTE får glömma ta med i bb-väskan.

Stor kram/ Angelica

En reaktion till “Vad jag packar i bb-väskan!

  1. Nu kan det ju bli precis när som helst det brukar sätta i gång på natten precis som djuren när allt lugnat ner sig och man ska gå till vila, då händer det. Försök vila dig extra om det går det är ett plus men sen brukar man ju få enorm styrka till att föda. Kommer säkert gå hur bra som helst, ska bli spännande och höra när liten femma är kommen.
    Lycka till har jag nog sagt tre gånger nu haha. Men å andra sidan är det stort det är en prestation att få barn.
    Kram och fin helg/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer