Vabbruari har börjat!

God förmiddag från vabbsoffan. Igår när jag hämtade hem barnen från fritids var det Leias tur att bli dålig. Hon hade frusit under eftermiddagen och när vi kom hem och tog febern så hade hon 38. Så jag är hemma och vabbar/jobbar hemifrån. Har massor pappersarbete som jag grottar in mig i. Alltid lika skönt när det är gjort, snart ska jag hämta hem de andra barnen och vi ska ha en mysig eftermiddag. Jag ska planera lite kring Leonas rum, jag är sugen på att måla om de treväggarna som är helt vita.
Men är lite osäker på vilken kulör jag ska välja.. Jag har tröttnat lite på det gråa så funderar på att ha något åt det beiga hållet.


Här ser ni lite av kulören jag själv brutit den går mot grå/grönt, älskar den verkligen, men jag känner att kontrasten är förstor med de vita väggarna…


Äldst och minst i våran lilla barnaskara. ♥

Nu ska jag försöka få i Leia lite i magen innan jag hämtar hem de andra små trollen. Sen ska jag försöka fota till ett samarbete som jag snart ska visa er. ♥

Hoppas ni får en fortsatt fin dag, tusen tack till alla er som kikar in här och ger er kärlek!
Kramar/ Angelica

2 reaktioner till “Vabbruari har börjat!

  1. Jotack vabruari kom med storm!! Hann skola in och jobba 1v sen kom vattkoppor (troligtvis) så nu har han varit hemma i snart 2v:-( Men då har vi det avklarat sen 🙂 Jag är mest orolig hur det ska gå att lämna honom nästa v igen.
    Fasen vad duktig du är på inredning alltså ❤ kom hit och hjälp mig haha
    https://lotte4.blogspot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg