Vaccination och snart ska vi välja en kulör hit.

God kväll. Hur har ni det? Själv har jag precis krypt ner i sängen..

Imorse tog jag min tredje dos vaccin mot covid , jag tog mina två första doser innan jag blev gravid. Glad att jag som vårdpersonal fick tillgång att bli vaccinerad så tidigt i vår pandemi ändå, men nu hade det gått lång tid sen jag fick min senaste dos, jag har funderat fram och tillbaka.. mest för att jag har så svårt för att ta beslut, svårt att ta beslut över lag. Det vet folk som känner mig , som när jag ska välja kulör tex till ett rum, det tar tid, men nog om det, det ska jag berätta om i ett annat inlägg.

Hur som helst så bestämde jag mig för att ta de. Tredje dosen idag , jag vill skydda både mig och bebis i magen, har verkligen respekt för sjukdomen, man vet aldrig hur dålig man blir. Det kryper närmare och närmare, nu har både min syster och min mamma haft det. 🙁 trots att de inte träffats och på så sätt inte smittat varandra. Utan blivit smittande på varsitt håll. Jag har verkligen under hela denna pandemi haft respekt för sjukdomen och har det än idag, vill verkligen inte ha hem det, samtidigt som det känns som en tidsfråga innan man åker på det, vi har klarat oss i två år, men nu känns det som att alla verkligen får det. Även om vi lever så begränsat som vi bara kan. För mig känns det bra i hjärtat att ha vaccinerat mig, även om man såklart hade sluppit att ta ett beslut som gravid, det känns alltid lite läskigare på något sätt.
Men det känns bra och jag är nöjd med mitt beslut. Som jag alltid sagt, man är j inte ensam, vi alla människor gör ju detta tillsammans för att få ett liv utan en förbaskad pandemi.
Jag mår än så länge bra efter sprutan, har ont i armen, men det hade jag sist också. Sist fick jag pfeizer och det fick jag även denna gång. Rickard däremot han fick en halvdos moderna, det ska tydligen räcka med en halv dos av det vaccinet. Jag fick en full dos av pfeizer. Det kändes skönt att ta något jag redan tagit innan, första dosen fick jag Astra, och sen andra pfeizer. Då var jag inte sugen på att blanda in ett tredje. utan då valde jag att ta samma. ♥

Något annat som är mysigt är att jag verkligen känner hennes rörelser tydligt, och även Rickard känner sparkar utanpå magen nu, två kvällar i rad har han lagt handen på och fått en godnattkick från magen. ♥

Här ser ni en liten blick från Leonas rum ,hennes skrivbord som vi byggde för ett tag sen. Vi är så nöjda med det både jag och barnen. Leona älskar att sätta sig och rita, och Lucie är inte sen att följa efter, än så länge håller de oftast sams 🙂

Här ska vi snart måla om väggarna, och vi är mitt i fas att bestämma oss för kulör, jag och Leona gör detta lilla projekt tillsammans, och skulle min lilla fyra åring bestämma helt själv så skulle nog rummet målas i regnbågens alla färger överallt. Kanske att jag istället kan överraska henne med någon sticker av regnbåge eller liknande. Men jag tror vi kommer överens om något bra, hoppas ni vill följa oss på den lilla renoveringsresan. ♥

Nu ska jag engagera mig lite , Rickard har börjat kika på andra bilar här hemma, som är större då vi känner att vi behöver mer bagageutrymme. Är glad dock att det inte är någon stress, utan att vi kan kika i lugn och ro, vi får ju plats som sagt alla i familjen när bebis kommer, men bagagen är ju minimal då tyvärr.

Vi hörs snart igen.
Sov gott fina ni.
Kram

En reaktion till “Vaccination och snart ska vi välja en kulör hit.

  1. Vi har fyra barn och har en sjusitsig Toyota Verso. Även där är bagageutrymmet minimalt när alla sju säten används. Vi använder takbox som komplement, ett litet tips🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer