Vackra bilder vid stranden..

I skrivande stund sitter jag på vår altan och tittar ut på något jag ska visa er imorgon! Vissa har nog redan sett som följer på Instagram. Det känns lite overkligt. Så länge som jag velat ha detta. Och nu står den äntligen där. ♥

Dagarna har gått i ett, jag tänkte uppdatera er igår men tiden rann iväg, Leona har haft väldigt hög feber, de senaste dagarna. Inte lätt att ha hög feber i denna värme. Det är nästan olidligt med tanke på att hon gärna vill vara mycket i famnen, behöver jag säga att man nästan svettas bort ibland! Jag hoppas det ska ge med sig och jag tror (läs hoppas)Det är tänder på gång! ♥

Vi har iallafall försökt ta lite promenader, det är väldigt vackert i vår lilla stad och man uppskattar den nog inte tillräckligt mycket. Det är skönt att gå promenader och rensa huvudet, bra för själen och jag fortsätter att kämpa med mig själv.

Passade på att fota denna lilla loppa vid stranden.Tycker om bilden både i färg och svartvitt, vilken är er favorit? ♥

2 reaktioner till “Vackra bilder vid stranden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg