Renovering huset,  Vardag

Val av kakel och nya favoriter till Leia.

-reklam i samarbete med babyshop.se-

God eftermiddag. Kikar in lite snabbt innan vi ska pysa iväg till svärmor som ville bjuda på kvällsmat idag. Även min mamma ringde och ville bjuda på mat, synd att vi redan var bortbjudna , men snart kommer de få låna ut sina kök ofta. För snart är det dags att riva ut köket.
Vi har haft vilda diskussioner här hemma angående kaklet, vi har lite delade meningar här hemma.. Men efter att vi diskuterat och överlagt så har vi bestämt att vi kommer att byta kakel.. Tack gud att jag fick som jag ville 😉
Det kommer bli så bra, så nu är det bara frågan vilket kakel vi ska ha. Vi har bestämt oss för att det ska vara vitt. Men vi har kikat på lite olika alternativ, vi är rörande överens om att vi är ute efter lite större plattor iaf.. Välja kakel tror jag inte kommer bli nära problem iaf. ( säger jag nu) Haha! Skönt att vi iallafall vet att vi vill ha vitt kakel! Stilrent, tidlöst! Men undra vilket som är snyggast? Det finns ju TUSEN olika storlekar verkligen. Matt eller glansigt ? Vad är mest praktiskt , är det någon skillnad? 

Vad vi än väljer så tror jag att det kommer bli så bra. Måste nypa mig lite i armen, tänk att till jul har vi ett nytt kök.. ♥

 

Leia har verkligen vuxit nu även sommaren, tänk att hon redan har storlek 134 i vissa kläder, helt galet vad hon växer! Så att jag försöker uppgradera hennes garderob hela tiden. För ett tag sen fyllde jag på med kläder från babyshop.se. Det har blivit en av mina favoritaffärer online! Hittade massor fint från märket the brands. Leia har alltid varit ganska kräsen med kläder. Där är hon väldigt lik mig. Dock har hon blivit mycket bättre. Ett tag var hon tvungen att ha exakt vissa byxor, tröjor osv, och jäklar vilket liv det kunde bli om jag inte hade hunnit tvätta. Jag bävar för hur det blir när hon är tonåring sen 😉
Jag blev förälskad i den prickiga klänningen..


Fina detaljer på sidan. Ni kommer direkt till klänningen HÄR.
Luvtröjan hittar ni HÄR .

Nu är det bäst att jag rappar på, jag märker hur resten av familjen trampar i hallen och vill åka iväg.
Ska snart uppdatera er gällande mattan i barnens walk-in , har inte GLÖMT ! ♥

Ta hand om er!
Puss & Kram

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.