Skulle man våga en gång till?

Studiedag för kidsen igår.Så vi bestämde oss för att åka in till Linköping, käka god lunch och sedan åkte vi till Leos lekland. Helt perfekt dag att besöka för vi var i stortsätt ensamma. Så skönt, att bara släppa allt för en stund och bara vara.

Första gången för Leona på leklandet, hon älslade alla färger och bollhavet! Leia och Lowa var så stolta båda två, lekte och busade med henne. ♥ Det kändes nästan som vi hade lite semester!

Vi brukar ju alltid varje år åka iväg till Göteborg efter jul, men är osäker på om det blir så iår, det beror lite på hur jag kommer jobba. Men något har jag tänkt att vi ska boka in. Älskar att komma iväg , bo på hotell och bara vara. Inga måsten. Hotellfrukost , Älskar hotellfrukosten!!! Alltid det absolut bästa.

Göteborg är Verkligen våran favoritstad och dit återvänder vi gärna! Sist vi var där var i mars och jag var preggo, vi besökte palmhuset, magisk plats att fota på!! Vill gärna tillbaka dit igen, har ni besökt det?


Älskade Leona låg i magen , åh vad jag saknar den lilla bulan, alla härliga sparkar och spänningen och väntan på vad som komma skall. Jag älskar nog att vara gravid… även om jag vet att jag var bitter på slutet. Men det är så magiskt att uppleva allt, från graviditet, till förlossning och sedan få följa sitt barn i utvecklingen resten av livet! Magiskt! O jäklar vad tacksam jag är för våra tre friska barn. Nu när jag jobbar på Neo så inser jag hur snabbt en liv kan förändras, bara på några sekunder.  Vi pratar ju om fler barn , kanske ett litet till. Men nu när man har verkligheten så nära så undrar jag om man vågar? Samtidigt blir man så galet sugen när man jobbar med alla små bebisar, tur Leona fortfarande är ganska liten så jag ändå kan snosa egen bebis när jag kommer hem och stilla suget lite 😉

NeoIva i Linköping har förresten ett instagramkonto. Det tycker jag ni ska följa! In och kolla här

Ska fortsätta kolla upp möjliga resmål framöver , har ni några tips annars? Om några veckor börjar vi riva köket hemma , härligt kaos! Men som jag längtar tills allt är färdigt. O jag ska njuta varje sekund när vi river bort det absolut sista bruna i huset!

Kikar in ikväll, då ska jag uppdatera lite mer angående mattan i barnens garerob då jag fått frågor på den!
Puss & Kram / A

2 reaktioner till “Skulle man våga en gång till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg