Välkomna hit!

Nu var det 3år sedan jag bloggade senast och det har hänt mycket sedan dess, Då var Lowa min yngsta dotter precis nyfödd och idag är hon 3 år redan. Då bloggade jag på en annan portal men känner nu att jag vill ta upp mitt bloggande igen för att inspirera med mitt yrke , tankar,känslor och ibland faktiskt bli väldigt personlig. Kommer såklart dela med mig av både roliga stunder, mindre roliga stunder och vanliga vardagsbestyr. Jag kommer så småningom importera min gamla blogg hit för er som vill gå tillbaka och kika på glimtar från detta.

Jag kommer oxå dela med mig av kommande projekt där jag har fått äran att jobba som privatfotograf för en stor sida som snart kommer att lanseras, därifrån kommer ni få se en heldel backstagebilder. På denna sida kommer ni kanske känna igen en hel del kända profiler.  Mer om detta senare.

När jag inte är mamma till Leia 5år och Lowa 3år så jobbar jag som frilansande fotograf, inriktning på Bröllop och Kärlek. Med i våran familj finns också pappa Rickard som arbetar som webb och grafisk designer. När han inte jobbar med sitt vanliga jobb så driver han även ett eget företag.
Hoppas ni vill kika in och ta del av mig och mitt liv i foton.

header6.png

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg