Välkomna till vår egna oas!♥

-I annonssamarbete med coolest.se-

Som många vet så har jag den senaste tiden inte mått så bra. Många saker har kommit ifatt mig och jag har behövt lugna ner mig och tänkte om. Strukturera om vardagen. inse att jag inte alls orkar med lika mycket som tidigare, behöva lyssna på min kropp. Mer sömn och ännu mer vila. Minst sagt svårt med tanke på att vi har tre barn. Det är inte alltid det lättaste att få ihop lite egentid och slappna av. Vi har gjort så gott vi har kunnat och jag tycker att det ändå gett resultat. Jag har behövt inse att det inte är en quikfix. Men jag har förhoppning om att komma tillbaka, stark. Jag tar en sak i taget och försöker göra saker som är roligt.

Vi har inte kommit iväg på så många semestrar som jag önskat denna sommar, men jag ska försöka att inte ha dåligt samvete. Barnen har älskat alla dagar på stranden och Leia har lärt sig simma. Men jag har en tanke också. En tanke att boka en utlandsresa framöver, Antingen till hösten eller tills nästa år. Bara att ha något sånt underbart att se fram emot.
Jag har rest lite förr när jag var yngre, sista gången jag var utomlands var 2008 innan jag träffade Rickard och då var jag i Marocko.
Några ställen som jag inte besökt men skulle vilja, är Spanien och Grekland. Men jag har kikat lite och det är ju en hel djungel allting. Ni som har lite erfarenheter av resor , har ni några bra tips på hotell ( gärna med all inclusive ) som är bra att åka tillsammans med barnen, gärna inte för lång flygresa ( inte typ Thailand eller liknande) Kom mer era bästa tips! 

Nu måste jag visa er vår lilla oas som vi har byggt upp här hemma. Vi har länge kikat på spabad, och nu valde vi att investera i ett. När jag var hos kuratorn så tyckte hon att jag skulle hitta möjligheter för mig att slappna av. Vi har alltid slappnat av som bäst när vi suttit i en bubbelpool på olika hotell vi besökt. En dröm har varit att haft ett eget hemma. Nu bestämde vi oss för att investera och jag ångrar det inte en sekund. Så i veckan som varit så har vi inrett våran altan. Välkomna in till vår egna lilla spaavdelning! ♥
Vi kikade på olika typer och bestämde oss för att köpa Mont Blanc, gillade utseendet som har en lyxig känsla. Spabadet har en tre stegs funktion på bubblorna och klarar av -30grader, vilket betyder att man kan njuta av detta året runt. Jag har redan planer på att bubbla på julafton 🙂 HÄR kan ni läsa mer om modellen vi valde 🙂
De finns olika storlekar och ni kan se alla deras spabad HÄR.Leia gjorde ljuvliga godisdrinkar som vi avnjöt i bubblet! 🙂
 

NU kan jag även glädja er att jag kan erbjuda er en grym rabatt på en hel beställning hos Coolest.se 
Med koden: angelica20 får ni 20% rabatt!! Hur bra, så passa på att fynda ert egna spabad! De är snabba i leverans också, tänk att kunna sitta i ert egna bubbel till helgen 🙂 koden är giltig tillomed 31/8:)
 Ett stort plus nu i värmen är att man kan reglera värmen själv på badet så man kan bubbla svalt 🙂

Nu ska jag mysa med kidsen. Får se vad vi hittar på under dagen, hemmet behöver städas, men funderar på att strunta i det och ta det en annan dag ;D

Och ni, glöm inte Tipsa mig om era bästa resor! Tack ♥

PUSS!

15 reaktioner till “Välkomna till vår egna oas!♥

 1. Vad mysigt med spa avdelning, det vill jag också ha!
  Om ni tänker åka till hösten/vintern så är det typ Kanarieöarna man kan åka till som fortfarande har varmt men ingen superlång flygresa.
  Jag har bott och jobbat på gran canaria och kan rekommendera Bahía Feliz och gärna hotell playa feliz. Man kan boka genom tui, hör finna barnklubbar, flera olika pooler, stranden och restauranger och lite lätt shopping inom gångavstånd. Man kan få all inklusive om man önskar.
  Annars är playa taurito bra för era stora barn med ett stort vattenland med rutschkanor och stoooort poolområde. All inklusive finns men jag upplevde att ljudnivån i deras resturang var ganska hög (bara så ni vet om ni är intresserade) sen finns inte mycket i närheten mer än några hotell och små butiker. Man taxi/buss är lätt att åka på gran canaria. Båda dessa alternativ finns att boka på tui. Hoppas ni kan komma iväg och njuta lite 🙂

  1. Du får passa på att shoppa ett med koden 😉

   Åh tusen tack för tipsen, jag ska kika närmare på alla <3 Ja det hoppas jag också, tror vi behöver det hela familjen=)) Stor kram

 2. Vi var på Kap Verde en vecka i slutet på november i fjor. Hade gärna varit två veckor men med barn i skolan är det inte så lätt m ledighet! Vi älskade stället, även barnen, tog ca 9 h med flyg mellanlandning på Teneriffa men allt flöt på smidigt och man behövde inte gå av planet ???

  1. Åh hur varmt var det där då? Vilket hotell bodde ni på?
   Det låter ju super, tusen tack för ditt tips : ). <3

 3. Mallorca är underbart! Bäst i september dock, cala dór rekomenderar jag, eller Alcudia om ni vill ha långgrunt. Annars är Kanarieöarna som sagt grymt på vintern!

 4. Sunving alcudia beach på mallorca
  Vi åkte dit och det va kanon men barn. Åkte i september perfekt väder och mkt trevligt hotell som innebär semester för vuxna också. Tre timmar flygning. Värt varenda krona våra barn va 3 o 7 när vi åkte.

 5. Angelica, vi bodde på Boavista/Sal rei på hotell Riu karamboa all inklusive ? Reste m Tui. Jättefin mat och fin omgivning. Var ca 25-30 grader, blåser en del så man skall inte åka för sent. November var perfekt ☀️?

 6. Hej! Vi var precis på Cypern på ett hotell som hette Tui family life Nausicaa Beach. Det var det bästa stället som jag någonsin varit på med barm. Mina är 5 och 9 och det var perfekt! Har aldrig velat åka på all inclusive men ångrar inte de en sekund men jag vet inte hur länge det är varmt där men ett tips till nästa sommar kanske?

  1. Det låter ju helt fantastisk! jag har också varit lite skeptisk mot all inklusive på ett sett, men tänker att de måste vara helt underbart att åka iväg och allt bara ingår 🙂 Så ska absolut titta på detta. Tusen tack för ditt tips! <3
   KRAM

 7. Vi var nyligen på Rhodos o Sunwing Kallithea Beach med fyra barn i åldern 1-11 år. Fantastiskt hotell med superbra mat! Första gången vi hade all inclusive o det var underbart. Bra är också att Ving flyger till Rhodos från flera mindre flygplatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg