Tips på grym lagerrensning!

-i samarbete med thefashionroom.se-

Tusen tack för alla inputs gällande resor, nu har jag en hel hög med tips som jag fått både här och på instagram, som jag ska kika igenom, SÅ himla roligt! =) TACK TACK TACK! ♥
Man får ju inte gnälla på värmen egentligen, men idag håller jag på att svettas bort. Hos oss är det molnigt men ändå fruktansvärt varmt och kvavt. Skulle vara så mysigt med en stor åsksmäll och lite regn. ♥

Som jag nämt tidigare så håller vi på och strukturerar om lite i vårt liv. Allt kan jag inte berätta om ännu, men en sak är att vi är i fullgång att genomgå en stor förändring i vår firma. Så därför har vi nu en stor utförsäljning av lagret!
Just nu kan ni fynda våra lagerförda varor till riktiga bra priser. Ni kommer direkt till rean –>HÄR<—

Krukan som ni ser till vänster, finns i flera olika storlekar och ni hittar dom HÄR.
Tapasskärbrändan med läderrem finner ni HÄR till riktigt bra pris! 

Det finns produkter till alla hemmets rum och även utvändigt 🙂
Hängaren hittar ni också på rean, vi har den både i barnens rum, sovrummet och i köket. Jag tycker den är fin som den är , men vi har även valt att måla in den i väggfärgen vilket inte är så tokigt det heller= )

Nu ska jag vila mina ögon i två minuter, jag känner att jag behöver andas och ta det lugnt. Idag är ingen bra dag för mitt psykiska mående, känner att jag skulle kunna sitta i ett litet hörn och gråta. ♥

Va rädda om er! PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer