Vår fyrklöver, och stolt storasyster!

Våran fyrklöver!

God förmiddag, hoppas er dag startat bra? Jag har i två dagar varit så himla trött på morgonen innan jag kommer igång, känns som jag skulle kunna sova hur länge som helst. Trots att Lucie sover väldigt bra så är jag ändå supertrött. ♥

Imorse fick jag hämta hem Lowa från skolan då hon på gymnastiken känt sig lite yr och haft lite ont i huvudet , dessutom påvägen från gympan så klämde hon sig i en dörr. Stackars liten, så nu har vi plåstrar om det lilla fingret. Annars är det inga större fel på henne. Visade sig att hon hade sprungit runt i cirklar på gymnastiken, inte så konstigt att hon blev yr i huvudet då. Hon är som jag väldigt känslig när det snurrar oså. Hon kan inte åka karuseller som snurrar för mycket, så blir hon lätt illamående och åksjuk. Likaså om vi åker långt i bilen <3  Men självklart bra att de i dessa tider skickar hem för minsta lilla. Men hon är som vanligt här hemma och sitter nu och räknar matematik 🙂

snart går vi på riktig långledighet jag och barnen, efter idag är de lediga fram till måndag. Mysigt, även om det är supersvårt att hitta på aktiviteter som passar alla 🙂 jättetråkigt att Rickard var schemalagd på sitt jobb sent i dag och dessutom jobb imorgon på röd dag, egentligen ska han inte Jobba så men tur de bara är ett par dagar  och att vi får helgen tillsammans. Vi har sedan en tid tillbaka slutat att boka upp våra lediga helger med saker, tar det mer spontant och gör saker här hemma vi själva vill. Dessutom har vi hur mycket som helst att göra så tiden springer iväg om man säger så 🙂 tänk att hon snart blir tre år nästa vecka! Helt galet!

vi har våra olika projekt igång här hemma, badrummet på övervåningen målas om . Straxt färdigt. Sen bygger vi en ställning till en ruschkana åt Leona som hon ska få när hon fyller år. Tänk att hon redan fyller 3 nästa vecka!

Världens stoltaste storasyster.

Lucie växer så det knakar, vaknar alltid med ett stort leende på läpparna och har börjat prata tillbaka när man pratar med henne, snälla stoppa tiden. Även om jag ibland kan bli lite smått galen av att för det mesta va hemma, och typ instängd nu när det är som det är, så vill jag inte ta med barnen till affärer eller liknande, tycker det är så sjukt onödigt att folk gör så, förstår inte varför om man verkligen inte måste! Sånt kan göra mig tokig när man själv är hur försiktig som helst och  tänker på allt, så gör inte folk i sin närhet det? Varför?
nåja, jag vet att jag kommer känna att denna tiden rusat iväg och snart är hon ett år. Försöker njuta varje sekund. ♥

Nu ska jag strax förbereda lite lunch, sätta på en maskin tvätt i vår nya tvättmaskin , åh jag älskar den:) samt städa av här hemma, plocka osv, gör man något annat hihi.

Önskar er en fin dag!
Kram/ Angelica

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg