Vår nyårsafton och jag ska börja plugga igen.

Gott nytt år på er, igår var det nyårsafton och vi firade hemma lugnt och härligt hela familjen.
Vi åt gott , tjejerna dukade fint, vi spelade sällskapsspel och Bingolotto. Dagen före julafton spelade vi också Bingolotto och då vann jag hundra kronor på min lott, och igår vann Lowa hundra kronor, på ettan bingo. Så det var roligt. Lucie orkade inte vara vaken till tolvslaget utan somnade, däremot var resten av skaran vaken. Leona var helt exalterad och nöjd över att ha sett alla fina fyrverkerier genom fönstret.
Skapligt övertaggad efter att vi skålat in det nya året så trodde jag det skulle ta tid innan hon somnade, men hon somnade gott strax efter halv ett. ♥

Idag har vi haft en riktig lugn dag, där vi inte gjort så mycket. Mestadels gått runt i pyjamas faktiskt.

Vi matchade fint jag och alla mina tjejer med pyjamas från newbie. Visst är de fina? ♥

Imorgon blir Line 7 (!) Månader. Det känns helt sjukt faktiskt, var har dessa månader tagit vägen?
Hon är en rolig liten individ och fruktansvärt snäll, sällan varit otröstlig.. ♥

Jag har som jag skrivit tidigare också hoppat på en kurs som jag behöver plugga upp. Nämligen samhällskunskap. Jag behöver läsa upp den ifall jag ska kunna söka vidare , så imorgon börjar jag den kursen på halvfart. Hoppas att det kommer vara roligt och någorlunda enkelt=)
Så får vi se om mina tankar till att eventuellt utbilda mig till sjuksköterska fortfarande känns intressant.
Jag blev faktiskt ännu mer sugen efter alla mina besök på akuten med mamma nu innan jul, inte för att jag skulle vilja jobba där överhuvudtaget, men känslan i mig att vilja göra skillnad.
För det spelar faktiskt en väldig stor roll vem man stöter på , vilket iofs är helt sjukt. Men ibland finner man guldkorn som man ser jobbar på och sliter, och faktiskt vill göra skillnad. Som har lite go i sig.. och ser till att det faktiskt händer lite..

Nåväl, en sak i taget tänker jag. Det absolut jobbigaste med ett nytt år, är väl att de känns som att man vill hinna med så mycket kanske. Annars inga nyårslöften. Mer än att blogga mer kanske då. För detta saknar jag. ♥

Hoppas ni hade en fin nyårsafton och en bra start på det nya året.

STOR kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer