7 månader, hur vi tänker kring fler barn?

Jag borde inte skrivit igår att Line oftast är snäll och sover bra. Det fick jag minsann äta upp inatt.
Hon hade svårt att komma till ro. Tillslut somnade hon runt 01;30 tror jag.. sen tog det en stund innan jag kunde slappna av. Hon sover i sitt bedsidecrib bredvid mig. Tätt intill på andra sidan sov Lucie hon hade tassat upp och lagt sig mellan oss. Mysigt och lite trångt.

Så idag känner man sig lite extra trött här hemma. ♥ Officiellt idag så börjar jag plugga som jag skrev igår. Det stod att jag skulle få ett mail om det vid kursstart, men det hade jag ej fått, så jag var tvungen och maila och se vad som hände. Fick till svar att det var tur att jag hörde av mig och öven bifogade mitt antagningsbesked, då vuxenutbildningen inte hade informerat skolan om detta.
Så på något vis hade min antagning fallit mellan stolarna. SÅ det var en humla tur att jag mailade.
Boken är nu beställt och jag hoppas att kursen kommer bli okej att läsa. Lite nervös och pirrig.

När jag var vaken med Line inatt så fyllde jag även i att jag vill ha påminnelse , när det är dags att eventuellt söka in till sjuksköterskeprogrammet. Det var någon gång i mars, och som jag förstår det så kommer jag ha hunnit läsa upp det ämne jag behöver för att söka. Vilket känns bra isåfall.

Lilla Line, hon blir 7 månader idag. Älskade lilla Snuttan. Vad tiden går fort. Tänk att hon redan sitter. ♥
Hon har börjat bli lite ledsen när man går ifrån rummet, och hon gör så mycket ljud och försöker härma när man pratar med henne. Så göllig. ♥
Känns ju bara som det var igår hon föddes, det hela har verkligen gått så himla snabbt.

Tänker också ofta på om hon är sista bebisen, njuter jag tillräckligt? osv osv.
Nångång är ju ens bebis den sista. Dock känner jag mig inte färdig. Känner mig inte färdig att inte va gravid mer, allt pirrigt runt själva graviditeten. Ultraljud, barnmorskebesök osv osv. Den nyfödda lilla knytet. Ni förstår ju själva , hur kan man bestämma att det är sista och att man aldrig ska göra det igen?
Samtidigt skulle jag vara så fruktansvärt rädd, för förlossningen. Inte för smärta osv.
Utan för att jag inte ska hinna in..
Jag har ju så många snabba förlossningar i bagaget. men Lines tog ju priset. Jag och min barnmorska har vid flera av mina tidigare graviditeter pratat om igångsättning istället. Att jag då är på plats.
Men varje gång har jag i slutändan landat i att jag vill att de ska starta spontant. Men skulle jag våga det en gång till?  Denna gången åkte vi så fort vi kunde, och ändå sluta det med att jag var 3(!) Minuter på förlossningen. Det är verkligen för snabbt. man hinner inte landa i vad som händer. ♥
Kan man lita på vården att man isåfall, får hjälp med igångsättning? Jag skulle vilja ha en bra plan där jag känner mig trygg i det hela. Jag har pratat med flera barnmorskor kring detta, både ”min” på mödravården och en annan när vi var på ett besök med Line i början på BB.
hon på BB sa  ” vi får se till att du har en bra plan, för detta ska inte va en anledning till att ni inte skaffar fler barn”
”Min barnmorska ”på mödravården sa också att vi ska ha en bra plan. Så kanske man får förlita sig på det OM det nu är så att vi väljer att skaffa fler barn.
Själva tanken på att Line är sista gör mig typ tjutfärdig.
Vet att min mamma efter min yngsta lillasyster kände sig SÅ klar. Hon säger det jämt ” Herregud jag kände mig verkligen klar då”

– Varför gör inte jag det , undrar jag då? 🙂 ( Kanske brås på min egna mormor som fick 7 barn) ♥

Firar Lines 7 månaders dag med att uppdatera hennes garderob lite. Har börjat köpa storlek 74 nu, lite stort, men viker hellre upp ärmarna och benen lite, för att hon ska kunna ha längre.
Visst var det väl för gulligt.

 

Blev helt förälskad i dessa söta strumpor. Visst är de fina?

Nu ska vi käka lite lunch, sen ska jag köra årets första träning, efter att ha varit ledig i stortsätt hela december, pga lite ledighet, samt sjukdomar. Men nu är det dags igen att köra en dag i veckan. Idag blir det ett pass på vår altan.
Sen har jag planer på att vi ska ”fira” Lines månads dag med en semla. Varit SÅ sugen sen jag delade en gammal story på det. Så har vi en bra anledning att köpa lite semlor idag. haha.
Min mamma kommer också hit och umgås, så skönt att hon mår bättre så att hon orkar ses lite.

STOR kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg