Våra favoriter inför hösten och en rabattkod till er. ♥

-Reklam för babyshop.se-

God morgon Söndag. Här hemma öser regnet ner sen igår. Vi passar på att mysa inomhus. Blir det uppehåll ska vi nog ta en liten promenad för att få lite frisk luft. Det behövs då alla kids redan har spring i benen. ♥


Line har börjat gymma lite här hemma, så måste visa detta gulliga lilla gym i trä. Det kommer från märket STOY, Billigt och prisvärt, ni finner babygymmet HÄR.


Efter lite gymmande så somnar man lätt. Lilla snuttan.

 

hon ligger också på den sötaste vadderade muslinfilten från Garbo and Friends, en riktig favorit, och var ett självklart val då vi har mycket bäddeset och muslingfiltar från samma märke. Ni hittar den direkt HÄR. Den är otroligt ljuvlig och mysig.

Vi har också fyllt på barnens garderob nu inför hösten med nya skaljacka/Skalbyxa samt skaloverall.
Sedan många år tillbaka så har vi använt oss av märket Kuling. Deras produkter är vi verkligen så nöjda med. Snygga och framförallt bra kvalitet.

Kuling är ett svenskt märke, det finns skalkläder , vinterkläder och regnkläder. Perfekt för utomhus lek som tål allt väder.

Just nu har det 3 för 2 på hemsidan och jag har Dessutom en rabatt till er med 15% off. Koden Angelica15 ger er 15% rabatt på Kuling, Reima, Wheat, Mini a Ture, Kavat och Bisgaard.

Här kommer lite länkar, Jackan som Leona bär finner Ni HÄR

finns även i fler olika färger. Matchade skal byxor finner ni HÄR.

Till Lucie valde jag samma mönster så de kan matcha fint, men istället valde jag en overall för enkelhet både till oss och till förskolan. Skalovarallen finner ni HÄR

Hoppas ni tycker om dessa inlägg, och att ni passar på att klicka hem era favoriter. Koden Angelica15 gäller fram till 31/8

Nu ska vi fortsätta vårat dag med att rensa och rensa, det blir sysselsättningen när det öser ner regn ute. Perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer