Det där med att inte prioritera sig själv..

-innehåller annonslänkar-

Dagen har gått i ett, nu har jag precis lagt in Line i bedsidecribet bredvid mig och krypt ner i sängen. Jag är så pipplig så vill gärna ha henne nära om kvällarna, helst på mig, eller iaf nära samma rum. Glad över att vi har vårt babynest som vi kana bära runt på. Eller så får hon sova i vagnen. Undra om man blir mer nojig och pipplig ju mer barn man får?
Tror det ligger något i det, har tilloch med tänkt tanken att skaffa ett andningslarm. Line sover så otroligt bra på nätterna, alla våra barn har oftast sovit bra, men hon sover nog bäst av vad alla gjort i den här åldern. Men jag sover tyvärr inte för det , vaknar flera gånger och måste lägga min hand på henne för att se så hon andas. ♥ Låter knäppt när jag skriver det, men så är det verkligen, sover oroligt på något vis. Men har inte grottat in mig så mycket i andningslarm, men googlat lite har jag gjort, har bland annat läst lite om babylarmet owlet monitor, som man dessutom kan mäta barnets hjärtfrekvens, syresättning med mera. Kanske bra till en hispig mamma som jobbar på neo? =)

Tänker på det ibland hur hispig jag var på BB när jag låg där första dygnet med Line. Mest att jag ville ge henne mat hela tiden, man är lite färgad från jobbet där helt klart, =) ♥ men jag vet också om det och vi kunde skratta åt det på BB.  🙂

Men så är det kanske att man själv börjar bli äldre, man vet vad man har och på något vis kanske man blir mer orolig och rädd om det man har så att säga. ♥
ska försöka att slappna av lite mer , och njuta av att hon sover gott, vet att de snart kan vända fort 😉

Roligt att ni var många som uppskattade tidigare inlägget om vad vi använder oss av för skalkläder osv. Vi är nöjda, missa inte ni har till morgondagen på att beställa med min rabattkod.

Något jag är dålig på är att skämma bort mig själ, det är SÅ mycket roligare att köpa kläder till barnen, men jag ska verkligen prioritera att fylla på garderoben nu inför hösten. jag älskar mysiga pyjamas set att strosa omkring i hemma, såg det HÄR, vad tror ni om det? Visst såg de skönt ut? HÄR finner ni linnet till.

Eller om man hade varit gravid, vilket härligt nattlinne. HÄR finner ni det. Kanske funkar även fast man inte är gravid också;)
Andra kläder typ jeans och stickade tröjor måste jag nästan kika på i butik , vågar nog inte beställa, ifall det inte passar, tycker det är svårt med storleken såhär efter graviditeten. ♥

Vi har också köpt bytt bord , här ser ni en liten glimt av det, älskar det verkligen. Gav rummet lite mer värme på något vis. Ska visa er lite mer  av det, vet att ni gillar att se inredning härinne.

Nu ska jag sova ett par timmar. Klockan ringer tidigt och alla virvelvindar till barn ska iväg. Det brukar inte va en lugn stund på morgonen så att säga 🙂

Kramar / A

En reaktion till “Det där med att inte prioritera sig själv..

  1. Va så otäckt med första barnet tyckte jag med andningen o så, speciellt på nätterna. Till barn #2 o #3 har vi kört med andningslarm från snuza hero, har varit så skönt att få slappna av och kunna sova utan att oroa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer