Varför inte passa på att göra sig lite Vårfin?

God kväll alla fina. Barnen har precis somnat och jag och Rickard ska landa i soffan efter en heldag ute.
Strax efter lunch åkte vi iväg på ett litet äventyr med barnen, de skulle nämligen få rida. De blev så glada att de hoppade högt ute i köket. Skönt att komma ut en sväng på landet och släppa telefonerna för en stund.
Men sen är det ännu skönare att komma hem igen 😉 Jag är en riktig stadsråtta ut i fingerspetsarna.

_14A3975 _14A3977
Lowa var först ut, så duktig så. Hästen hade lite spring i benen men det tyckte bara Lowa var roligt. Man hörde lång väg hur hon skrattade uppe på hästryggen.
_14A3957 _14A3961

Medans syrran rider får man sysselsätta sig själv i väntan =)
_14A3993 _14A3982
Sen var det dags för Leia, men det blev en kortis för henne. Hästen var inte lika medgörlig då=) Men Leia var superduktig trots detta.

Jenny och Ludwig kom på besök och bjöd på fika, hon hade kvar tårta sedan gårdagens namngivning. _14A3870

Så vi har verkligen haft en härlig eftermiddag och bara umgåtts, vi avrundade med en fotbollsmatch tillsammans med barnen och jag fick ännu en gång bli påmind om hur dålig min kondition är. Jag måste kämpa. Ut i spåret imorgon igen!!

Har ni sett förresten att det redan börjat komma gröna knoppar ute i naturen? Gud vad jag känner mig som en tant när jag skriver detta, men då får det vara så. Så härligt att våren är påväg verkligen. Att kunna vara ute och njuta utan att pälsa på sig hur mycket kläder som helst.

Påtal om våren, jag tänkte passa på att tipsa er om en superbra brun utan sol som jag köpte när jag var hos min nagelteknolog. Den är verkligen superbra nu såhär när man är lite blek, en lotion som verkligen ger en fin nyans. Inte alls sådär gul som vissa brun utan sol kan vara, den ger en fin jämn färg.

 

_14A3932 _14A3934 _14A3935 _14A3936 _14A3941 _14A3945 _14A3946 _14A3947

 

Jag passade på att smörja in mina bleka ben imorse innan vi åkte iväg.  Ni som bor i närheten av Motala/Linköping / Mjölby kan besöka hennes salong i Vikingstad om ni är sugna på att göra er lite fina. Men för alla er som inte bor så nära har jag en rolig nyhet att berätta. Hon har nu öppnat upp en liten webbshop där man blandannat kan köpa hennes brun utan sol produkter!! Wohow! I samarbete med Emelie kan jag nu erbjuda er 15% rabatt i shoppen. Klicka —> HÄR<— Där hittar ni både denna och fler produkter.

Använd er av koden: VÅRFIN
koden gäller fram till: 10/4 kl 24:00

Önskar er alla en härlig kväll!

Kramar/Angelica

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg