Vårkänslor!

 

Vaknade imorse av några små tassande fötter som tippade i hallen. Leona hade gått ur sängen själv och kom smygandes och kröp ner i några minuter i sängen. Sen myste hon vidare i soffan tillsammans med pappa. Jag låg och drog mig några minuter i sängen. Ledig dag tillsammans med barnen, vi hann iallafall med en frukost tillsammans med Rickard innan han åkte
Sedan går vi hunnit med ganska så mycket jag och barnen, vi åkte till affären och handlade, åkte förbi färgaffären och hämtade färgprover, snart hörna har jag nog hittat den perfekta kulören till Leonas rum, att det ska vara så svårt 😉 Men jag vill ha in lite jordnära toner där. Tror och hoppas det blir bra. Jag ska snart visa er vad jag använt mig av för smart liten grej för att kunna välja ut en bra kulör.

Efter lunch tog vi en liten promenad, vi har haft sol i Motala och varma plusgrader så då passade vi på att gå på en liten upptäcksfärd. Det gäller att inte ha bråttom någonstans, Lowa hon klättrade nog på varenda sten hon kund hitta tror jag. Leona gick runt överallt, hade knappt behövt ta med mig vagnen, men de sista små meterna hem orkade hon inte gå. ♥


Tänka sig att jag fick med alla tre tjejerna på en promenad, det är inte så vanligt längre, Leia hon börjar bli så stor så henne får man dra ut på äventyr. Men när hon väl kommer ut så tycker hon att det både är skönt med friskluft och roligt.
Har en känsla av att hon och jag kommer ryka ihop både en och två gånger när hon kommer upp i tonåren… Tur det iallafall är några år kvar tills dess.

Tänka sig vad mycket vårkänslor och vilken längtan till sommaren man fick idag när solen tittade fram.
Jag längtade tillbaka till ett avslappnat Västervik. ♥
 

Hoppas ni har en fin lördagkväll, barnen sover och jag och Rickard ska ta ett glas vin tillsammans innan vi somnar.

Kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg