Tji fick jag!


Alltså denna vabbruari börjar snart gå mig på nerverna riktig ordentligt.
Inatt ropade Lowa som hade kräkts i sömnen. Alltså jag Orkar inte. Dock är jag tacksam för att det inte blev mer än så. Idag har hon varit helt som vanligt och ätit mat precis som vanligt. Man kan inte tro att hon kräktes i natt. Eftersom jag inte hundra säkert kan veta om det är magsjuka eller inte, men jag tänker behandla det som det. Det är SÅ många som inte gör det. Som bara tänker ” äsch det var bara en kräka så det är säkert ingen magsjuka” Struntar i dessa 48H som rekommenderas, och vad blir resultatet av det? Jo att denna sjukdom fortsätter att spridas. Jag vet flera gånger som Lowa kommit hem och berättat om barn som kräkts på helgen som sedan varit tillbaka på måndagen i skolan. Jag tycker inte det är OKEJ, varför gör man så? Varför ska det vara så svårt att följa det som rekommenderas? Jag blir helt uppeldad när jag tänker på det.

Nu ska jag påbörja dagens kvällsmat, Kyckling, ris och sås blir det. Vad ska ni äta? ♥

Puss och kram

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg