Tji fick jag!


Alltså denna vabbruari börjar snart gå mig på nerverna riktig ordentligt.
Inatt ropade Lowa som hade kräkts i sömnen. Alltså jag Orkar inte. Dock är jag tacksam för att det inte blev mer än så. Idag har hon varit helt som vanligt och ätit mat precis som vanligt. Man kan inte tro att hon kräktes i natt. Eftersom jag inte hundra säkert kan veta om det är magsjuka eller inte, men jag tänker behandla det som det. Det är SÅ många som inte gör det. Som bara tänker ” äsch det var bara en kräka så det är säkert ingen magsjuka” Struntar i dessa 48H som rekommenderas, och vad blir resultatet av det? Jo att denna sjukdom fortsätter att spridas. Jag vet flera gånger som Lowa kommit hem och berättat om barn som kräkts på helgen som sedan varit tillbaka på måndagen i skolan. Jag tycker inte det är OKEJ, varför gör man så? Varför ska det vara så svårt att följa det som rekommenderas? Jag blir helt uppeldad när jag tänker på det.

Nu ska jag påbörja dagens kvällsmat, Kyckling, ris och sås blir det. Vad ska ni äta? ♥

Puss och kram

3 reaktioner till “Tji fick jag!

  1. Håller me dig! Jag skulle gjort som dig! Det har tom varit så att en av mina hostat till o liksom kräkts lite. O jag då varit 99% på att det va hostan. Men så är det den där 1%, så har så haft båda (har två barn) hemma 48 h då. När de haft uppenbar magsjuka har jag oftast kört me 72h. För att sist vi hade det gick det 3-4 dagar mellan den ena vart smittad. Fattar inte att vissa har så bråttom tillbaka till jobbet så de tycker att det är ok o smitta ner andra. Finns dom som blir riktigt riktigt sjuka om de får magsjuka. O man har ju rätt till vab. Det är nåt man signar upp sig på när man skaffar barn. Vissa barn blir nästan aldrig sjuka medan vissa blir det heeela tiden ?

  2. Det verkar som årets magsjuka är sådan tyvärr och att det är därför den går runt å runt. Här tog det 72 timmar imellan..krya på er!

  3. Håller med dig..man kan bli tokig på att det mörkas och slarvas med magsjukeregeln! ?
    Ikväll har vi ätit supergod kyckling(gryta), ris och sås! ? Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg