Vårt nya matsalsbord och det blir en tripp till Götet!

Hej på er, Kikar in medans jag fick en minut över. Jag håller på med den sista inlämningsuppgifter till skolan, samtidigt som jag har Leona hemma, häromdagen var det magsjuka på dagis, och jag kände direkt att kan vi undvika att få det så slipper jag mer än gärna. Magsjuka är det värsta jag vet, och ha det som gravid dessutom, nejtack. Så därför har jag hålla henne hemma, och peppar peppar så har hon klarat sig. Men sen är det inte alltid så lätt att få något gjort när man har en liten 2.5åring som pratar mest hela tiden om allting och vill busa och leka ♥ Inte mig emot iofs, hon är sån underbar ålder, och hon pratar så himla mycket om allt möjligt och man får skrattanfall både en och två gånger om dagen med henne=)

Tänkte också passa på att visa er vårt nya köksbord som fick flytta in för ett par veckor sedan. Jag tröttnade på det runda vi hade och åkte till Ikea och köpte detta. Stolarna behöll vi och det passade jättebra.

Nu ska bara lampan över bordet bytas ut också, jag väntar ivrigt på leveransen och håller tummarna att den kommer innan julafton, jag vet att de har mycket nu efter blackfriday, men håller alla tummar att den kanske kommer innan ändå, den kommer bli SÅ fin däröver! Men just nu ser det ut såhär=) Är så nöjd över det stora bordet och att man får plats med tre stolar i rad. Det blev verkligen så mycket bättre!

Nästa vecka ska jag ha slutprov i min kurs och jag håller tummarna för att jag klarar den. Det har varit en liten snirklig väg hit idag, det har aldrig nästan slagit fel att jag har behövt vabba så att jag har halkat lite efter. ♥

Innan vi köpte huset så åkte vi alltid iväg till Göteborg i slutet på december, för att komma iväg en liten sväng och få miljöombyte. Nu har vi boka in ett dygn igen, som en liten julklapp till hela vår familj, tror vi alla behöver lite miljöombyte. Vi ska bo ett dygn på Gothia Towers, där har vi bott tidigare och det är så mysigt. Hittade ett gammalt inlägg från när vi var där 2016 ni kan kika på bilder HÄR. 
Älskar verkligen lyxen att checka in på ett hotell och bara vara. slippa alla måsten för en stund. Dessutom något att se fram emot efter alla julstress som antagligen varit.
Nu ska jag kika på lite klänningar till jul, känns som jag skulle behöva uppdatera hela min garderob just nu, tycker ingenting sitter som det ska längre 🙁
Har ni tips på var jag kan hitta fina och sköna gravidkläder får ni gärna tipsa bland kommentarerna!

Puss & Kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer