Här hittar ni kjolen som ni undrat över ♥

-innehåller annonslänkar-

God morgon! Lucia idag, men här hemma firar vi Rickard då han fyller år idag. Barnen sjöng så fint för honom imorse och hade fixat en fin frukost åt honom, ett litet paket och ett fint brev fick han. ♥ När de stora barnen kommer hem från skolan så tänker jag att vi ska baka något gott tills Rickard kommer hem i eftermiddag. ♥ Lowa har valt ut fina ljus som vi kommer pryda med, hon valde en 3 och en 4 som hon väldigt gärna ville köpa, så då fick hon göra det ♥

Jag har fått så mycket frågor kring kjolen jag har på mig nu när jag är gravid, både här på bloggen och på instagram , så tänkte att jag skulle länka den till er=) Jag fullkomligt älskar den, jag har köpt den i min vanliga storlek, så då kan jag även ha den sen efter graviditeten tänker jag!

Länk till kjolen hittar ni HÄR Sen har fler även undrat över t-shirten i beiget , modellen hittar ni HÄR

Den är verkligen SÅ skön och snygg och precis perfekt både när man är gravid och inte!


Tycker det är fint att bara han en vanlig t-shirt till som jag brukar knyta upp, HÄR hittar ni det=)

Hoppas ni gillar tipsen, nu ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag sätta mig ner och få ihop ett inlägg kring graviditeten och v28 som vi nu är inne i.
Hörs sen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg