Vi har fått bud på huset och Lucies nya favoriter!

-inlägget innehåller annonslänkar-

God förmiddag.
Vill börja med att tacka alla för fina meddelanden gällande mitt förra inlägg. Blir alldeles varm i hjärtat att ni tänker på oss.♥

Idag har vi varit iväg och pantat burkar, vi är expert på att samla på oss burkar och flaskor, så vi åkte dit med 4 säckar, det var fler som inte orkade vänta på tills vi var färdiga hihi. Något vi kanske borde bli bättre på , att panta oftare! Men nu är vi sällan i butiker då vi oftast handlar online, så då blir det inte att vi tar med burkar med pant alltid.

Som ni vet så är vi väldigt sugna på att byta bostad, vi har haft mäklare här förra året samt att vi har fotograferat huset, vi har inte lagt ut det på hemnet ännu, men vi har det ute som ” en kommande försäljning”  Vi har valt att göra så för att vi vill vara redo när vi väl hittar en bostad som vi vill köpa. Vi har fått tips om ett hus som vi har åkt förbi idag, det såg väldigt mysigt ut, men jag vet inte så mycket mer om huset, det ska också säljas men inte förrän i slutet på detta år. Men vi båda kände att vi skulle kunna tänka oss att titta på det. Sedan har det kommit ut en annan stor villa, som jag skulle vilja titta på , Rickard var dock inte riktigt lika sugen på det.. Så vi får väl se, ibland tycker jag att han kan vara lite svår och ska tänka så mycket, så tänker han förlänge tills huset är borta och då är det försent =P Jag tänker oftast lite tidigare och kan känna känslor snabbare än honom, han är en grubblare och ska fundera i hundra år innan beslut tas, 😉
Men vi har redan under denna tid vi haft vårt hus ute som kommande försäljning fått två bud på vårt hus, vilket är bra att det är ett hus som är populärt på marknaden, men tyvärr har buden inte varit aktuella för oss att godta för att känna att vi vill sälja innan vi hittar något annat. På tal om det så kom jag på att jag måste svara våran mäklare. Vi har anlitat Emilia på svensk fast. Som vi är supernöjda med!

Nu till något annat, vet att många uppskattar inlägg där jag visar upp kläder, och just nu har jag fyllt på Leonas garderob väldigt mycket, jag har köpt storlek 86 som är lite för stort just nu, men hellre att det är lite större som gör att hon har lite att växa i.
Jag köper mycket kläder på Lindex, Kappahl, Zara, och H&M.

Sist fyllde jag på med dessa fina leggings, jag tycker egentligen inte om prickigt, men tyckte dessa ribbade var så himla fina!

Ni finner dessa leggings HÄR  de är dessutom otroligt sköna och väldigt bra pris. ♥

Jag vet också att det finns body i samma , trodde jag hade beställt den, men hade missat, Kika in på den HÄR ♥

Påtal om ribbat så har jag hittat något till mig själv för en gång skull , det är sällan jag unnar mig själv något, men dessa tyckte jag var SÅ snygga, så måste klicka hem dom, titta HÄR ♥

De kommer från aimn.se!

Nu ska vi ta oss ut och njuta lite av solen och det kalla vädret , men först ska jag svara på lite mail, sms och sen ska jag kika in en breif inför ett samarbete.
Imorgon ska jag hoppa in och gästspela lite på jobbet! ♥
En annan sak, ni får gärna kommentera nedan vad ni vill se mer av här inne, Så tacksam för alla er som går in och läser här varje dag, trots att det varit lite glest mellan inläggen ibland, men nu ska det bli ändring, älskar att skriva långa och djupa inlägg med er här!

Ha en fin fredag!
Kram / Angelica

2 reaktioner till “Vi har fått bud på huset och Lucies nya favoriter!

 1. Jag brukar oxå handla, mycket på Hm o kappahl , deras newbie är så fina med volanger, små blommiga kläder.
  Vad kul, att huset är eftertraktat på marknaden, när man letar efter annat, visste inte att man kunde lägga huset på mäklarens sida som kommande försäljning, som vilande typ, så sälja de när de behövs, el dax, då kanske man redan har spekulanter.👍.

  1. eller hur, de är så himla fina.
   ja det är jätteroligt att det är eftertraktat, då gäller det att sälja i rätt tid 🙂
   Ja visst är det smidigt, vi är jättenöjda med att ha lagt ut huset på det sättet <3

   Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg