När hon valde en annan famn!

-innehåller annonslänkar-


God morgon, solen skiner i vanlig ordning, alltså jag uppskattar verkligen solen så mycket nu för tiden, och jag tycker om snön..
Herrejisses vad har hänt, jag tycker ju inte om vintern, men tycker det är SÅ mysigt nu för tiden.

Idag vid frukosten tog jag upp Lucie i famnen och ville passa på att mysa med henne eftersom jag ska jobba i eftermiddag/kväll.. Men hon sträckte sig till Leia bredvid och ville gosa massor med henne istället, vi njöt för fullt av att se våra äldsta och yngsta mysa.
Även om det stundtals kan vara otroligt påfrestande, när de bråkar här hemma om småsaker, så gör dessa småstunder att man får all energi tillbaka och hjärtat svämmar över av kärlek. ♥
Tänk att jag är fyrbarnsmamma! 
Jag har fått lite tips av vad ni vill läsa mer av härinne, vissa skrev att de ville läsa mer om när ( !) vi planerar bebis nummer fem, till att jag ska berätta lite mer ingående hur jag och Rickard träffades samt vad vi har för framtidsdrömmar.
Det ska jag fixa♥

Idag ska jag som sagt jobba i eftermiddag, jag har gjort det ett par lördagar nu , och tycker det funkar okej, även om jag ska erkänna att jag varje gång tycker att det är jobbigt att åka ifrån min älskade familj, men att få komma till jobbet och känna att man gör skillnad och få hjälpa familjerna där känns också så otroligt bra i hjärtat.
Ni som är nya här , så arbetar jag på Neonataliva, med förtidigt födda små bebisar och svårt sjuka nyfödda barn. Det är ett tufft jobb, men ändå otroligt givande och jag tycker verkligen om det.

Såhär kan man se ut en dag på jobbet, nu bär vi alltid mask på oss i dessa tider, vilket jag ibland kan tycka är lite jobbigt, inte nog med att det är varmt och att det kliar, man blir väldigt torr i halsen. Så är det också faktiskt jobbigt när man pratar med tex föräldrarna så syns ju inte mitt ansiktsuttryck.. så man får försöka tex att le med ögonen.. 
Visst är det helt galet hur vår värld har förändrats.♥

Igårkväll bokade jag förresten visning på huset jag hittat, efter att jag låtit Rickard kolla lite extra så insåg han att han ändå tyckte det var intressant, så det ska bli roligt att kika på det. 

Nu ska jag hoppa in i en dusch, äta lite tidig lunch och sen åka mot jobbet. ♥

Har jag berättat förresten att min lillasyster Alice är otroligt duktig på att sminka? Den dagen vi gifter oss så har jag sagt att hon mer än gärna får sminka mig, hon är då duktig, och självlärd, minns att hon alltid sagt till mig vilka sminkborstar jag bör köpa för att de ska vara bra och vilket material det ska vara osv, hon är verkligen riktigt nördig.♥ 
Så någon dag snart ska jag överraska hennes med DESSA, fina sminkborstar från hickap. jag säger bara WOW!! ♥
priset för alla dessa borstar, 698kr, inte så farligt med tanke på hur många man får.

 

Jag tycker om att överraska mina nära och kära.Här hittade jag gamla bilder från när hon sminkade mig för några år sedan, 


Nu måste jag avrunda, men kikar in snart igen, då ska jag bland annat visa er ett gammal recept från en god blåbärspaj vi gjorde i somras! 
Puss o kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer