Viktigt med egentid med barnen?

-Annons i samarbete med babyshop.se-

Egentid med barnen, någonting vi försöker göra någon gång då och då. Jag tycker det är viktigt att de får känna att de har ens förälders fulla uppmärksamhet, om det så bara är för en liten stund.

Jag tog med Lowa ut på en liten promenad häromdagen, vi bor ganska nära små skogspartier så det är mysigt att bara gå runt en liten sväng. Lowa hittar alltid små roliga stigar på vägen, hon visade dessa ovh berättade lite roliga historier. Hon har så mycket fantasier den lilla! ♥ Det hade regnat ganska mycket innan vi gick, så jag som inte var utrustad för att gå i högt gräs tex blev dygnsur. Jag måste verkligen införskaffa mig ett par gummistövlar, framförallt nu när jag tänkt att vi ska försöka ta oss till svampskogen någon dag framöver!

Lowa var utrustad från topp till tå, med sitt nya regnställ från babyshop.se , visst är det fint? Sober färg precis som jag gillar, jag tycker inte om starka och skrikiga färger!


Söt, men otroligt envis liten unge! ♥

Hon hittade stora vattenpölar på vägen så hon satte regnstället på prov direkt=)


Hand i hand, tänk sen när de är så stora så det inte vill hålla mamma i handen längre, jag tänker njuta av varje sekund dom fortfarande vill sätta sig i mammas knä och gosa.Det fina regnstället hittar ni HÄR.

Har barnen hemma idag, Lowa är lite körig i magen så tar det säkra före det osäkra. Leia har studiedag så hon blev hemma också. ♥

Snart ska jag packa ihop och åka till en kväll på Neo-IVA, sista dagen för denna vecka, men jag tycker det är roligt och givande. Så därför kommer jag nog inte hinna uppdatera er mer idag för jag kommer antagligen somna såfort jag kommer hem.

Därför kan ni fortsätta ställa era frågor HÄR, innan jag avslutar den.

Ha en fortsatt fin dag!

Puss &Kram / Angelica

6 reaktioner till “Viktigt med egentid med barnen?

 1. Vilken söt liten fotomodell 🙂 Jag är inte så bra på egentid med barnen om inte att bara få följa med till affären själv räknas 😉 Nu kommer ju nästa bebis snart så jag hoppas kunna få till nån egentid med de mer sen.
  http://lotte4.blogspot.se

  1. Ja affären kan väl räknas 😉 för sån egentid brukar vi också ha=)

   Så mysigt, när är det dags för bebis att kika ut? <3 KRAM

 2. Söt liten fotomodell och så fint regnställ. Mysigt med egentid för er båda. Önskar er en fin helg!

  1. Regnstället var superfint verkligen! ja det var mysigt med lite egentid <3
   Tack detsamma fina du! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg