Skilsmässa innan bröllopet?

Hade tänkt att kika in här under eftermiddagen, men hamnade istället i sängen. Hade så sjukt ont i magen och ryggen, antagligen har jag ägglossning? Det sägs ju att eftervärkar efter förlossning och att man får mer mensvärk och känner av ägglossning osv ju fler barn får.. sen Leona kom mår jag verkligen sämre , blä! Men efter lite vila i sängen tog vi oss iaf på en promenad till affären. Nyttigt med frisk luft , även om det faktiskt börjar bli väldigt kallt nu. Måste leta rätt på en lite varmare jacka , vet inte om jag har någon i garaget eller om jag måste införskaffa mig något nytt.. gillade min systers jacka, kanske ska sno den!

Imorgon är schemat fullspäckat, Rickard ska hjälpa ett par vänner ett lägga golv på fm, sedan ska jag försöka hinna med lite pappersjobb som jag hamnat efter med, dessa papper , grr… dessutom ska vi hinna med en tripp till Ikea.. vi behöver inreda vardagsrummet här nere, och alltså ibland tänker jag att detta rum är det som kommer bli våran skilsmässa innan vi ens gift oss. Vi tycker så olika Rickard och jag! Jag tänker att det är likabra att han lyssnar på mig så blir allt bra! Haha, skämtosido!  Jag har visat flera soffor jag tycker och han har visat soffor han tycker, och vi har lite svårt att kompromissa där… 🙂 Pratade med Madde i telefonen igår och hon gav massa bra input! Alltid bra o slå en pling till henne ♥

Idag skickade jag iväg bilder och planritning på rummet upp till Piteå, Rickards barndomsvän bor däruppe med hans familj och hans flickvän är inredare, hon gjorde en snabbskiss och tipsa om en modulsoffa. Precis en sån jag kollat på, på Ikea! 1-0 till mig tänkte jag, jag visade försiktigt fram det för Rickard och han har nu mjuknat till… det lutar åt att han tänker outside the box! Love it!!

Har lite inspo på soffan här som jag hittat på Pinterest. Jag tror det kan bli bra, bara den är skön oxå, någon av er som äger denna? 🙂

Så nu känner jag mig taggad för en tripp till ikea! Slänger in två bilder på vardagsrummet nu när det är färdigt och uppgraderar er lite så ni kanske får en känsla av hur det kan bli 🙂

Kikar in imorgon fm igen, ska visa er något roligt som hände idag oxå!

Puss o kram ♥

5 reaktioner till “Skilsmässa innan bröllopet?

 1. Hoppas du mår bättre nu. Jag skulle inte köpa en soffa utan armstöd, blir lätt att man sen ångrar det och saknar stöd att luta sig emot. Tycker nästan det börjat bli lite tjatigt med divansoffor, tycket det är snyggare med soffa plus fåtöljer el en udda hög fåtölj men som ändå matchar, och så puffar. Chesterfieldsoffa i sammet är såå snyggt tycker jag. Det var väldigt snyggt på första bilden och den sista. Snyggt, elegant och effektfullt med en spegel el flera på väggen ovanför soffan. Lycka till på Ikea, ni hittar säkert något fint som ni båda gillar!

  1. Känner mig lite bättre idag, tack fö din omtanke! <3

   Ja jag vet inte riktigt det där med eller utan armstöd, men vad jag förstår så kan man köpa till om man ångrar sig, det som är så bra med denna soffa=) Så jag hoppas nu att den är skön också att sitta i, annars får vi tänka om! =)

   KRAM

 2. Skulle heller inte välja nått man inte kan luta sig mot. Känner också att dessa ihopmodulsoffor kan bli skrangliga tidigt men tur att vi tycker olika, annars vore det tråkigt. Jag gillar heller inte divan. Är väl lite gammalmodig och vill ha soffa och fåtöljer.

 3. Vi kikade på den också, för snygg som få är den MEN vi tyckte den var alldeles för låg, känns som man satt på golvet och knappt kommer upp igen haha

  1. Mm den ser väldigt låg ut, och man kanske känner likadant. Funderar även på om man kanske kan byta ut benen till högre om det går? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer