Vilken färg ska vi välja till huset?

Hej Fredag! Så härligt med helg. Visserligen ska jag jobba, men barnen är ändå ledig och imorgon tänker jag planera en lång frukost, kanske skulle slå på stort med pannkaksfrukost? Det känns alltid lite extra lyxigt, lite som att bo på hotell!

I trädgården går det framåt, staketet mellan grannarna är snart färdigt, vi har valt att byta ut det gamla så att det likadant hela vägen.

I eftermiddag ska hela jordhögen på baksidan fraktas bort, och snart kan vi påbörja bygget av trallen.

Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder på garderoben i sovrummet, innan vi ska iväg och kika på lite färg. Jag är bland annat sugen på att måla om Leonas rum.. Jag har liksom redan hunnit tröttna på tapeten vi satte upp för några månader sedan.

Men frågan är vad för kulör, skulle vilja ha en som passar snyggt till den gråa sängen jag planerar på att köpa! ♥

Sedan ska vi även kika på färg till huset,  men vi vet egentligen inte vilken kulör vi ska måla i, vi är inne antigen på vitt eller grått. om det är rätt grå kulör som absolut inte går åt det blå hållet så är det sjukt snyggt tycker jag!  Samtidigt som vitt är otroligt fräscht! Vad har ni för färg på ert hus och vilket tycker ni är snyggast? Kommentera gärna och hjälp oss! 

Hoppas ni får en härlig fredag! ♥

Kram/ Angelica

9 reaktioner till “Vilken färg ska vi välja till huset?

 1. Vad roligt att ni kommit långt med er renovering. Hoppas att ni tänker på att i visa kommuner måste man ansöka om bygglov för att måla om huset om ni inte gjort det så kolla upp vad som gäller.Lycka till

 2. Jag skulle köra på vitt med svarta detaljer…

  vi tog ljusgrått efterssom vi bor precis breve en dammande grusväg?…. blev inte nöjd med färg då den går mot blått som vi absolut inte ville ha? blev lurad där på xl bygg??

  Oh att ni inte tar en paus i sommar o bara är…o verkligen njuter tillsammans❤
  Herregud som ni ha slitit med detta hus? hela förra sommaren gick ju åt…
  Önskar verkligen er en underbar sommar med barnen❤
  Sköt om er…
  Kram från Norrland?

 3. Är det ett trähus ni har? I så fall säger jag grått. Är det tegel så säger jag vitt. I båda fallen är det sjukt snyggt att bryta av med röda fönsterkarmar/fönsterfoder ??

  1. Japp det stämmer vi har trähus.. 🙂 Så vi får väl se vad vi enas om för färg här hemma=)

  1. Åh det låter ju hur fint som helst på ett sånt gammalt hur, vårt är också gult och vitt idag, Så det ska bli skönt att måla om det=)

 4. Vårt hus är vitt idag, men vi får bara måla om i ljusa färger när det blir dags och måste behålla tegelröda taket. Jag tycker vitt är fint, eller ljus ljus gul/sand färg. Ni kan ju alltid provmånad lite olika färger för att lättare bestämma er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg