Fina ballonger till barnrummet ni inte får missa! ♥

-i samarbete med thefashionroom.se-


Morsning på er! Lite detaljbilder från sovrummet. Har fortfarans inte tröttnat på våra gråa toner här hemma. Dock är det lite trångt på min sida säng med spjälsängen som står bredvid. Min tanke är att snart flytta in Leona till sitt rum. Men är lite inne på att byta ut hennes själsäng då, vår nya leverantör på jobbet har så otroligt fina sängar, bland annat en i grått ( passar ju mig ypperligt bra ) Så man kanske skulle köpa en sån och sedan göra iordning hennes rum ordentligt. Tror även hon skulle gilla ballongerna som Lowa har i sitt rum. Som vi har flyttat om och ändrat lite 🙂


Älskar dessa matta ballonger, och ni hittar dom HÄR . Jag tänker passa på att överraska er med att ni med koden angelica20 får ni 20 procent rabatt på hela ert köp. Ballongerna har blivit populära och första leveransen försvann snabbt, så passa på att haffa er favorit ♥ rabattkoden gäller till och med söndag 20/5 kl 23:59

Nu ska jag lunch innan jag åker vidare mot Neo.

Hoppas ni får en fin torsdag! ♥

Puss & Kram / Angelica

2 reaktioner till “Fina ballonger till barnrummet ni inte får missa! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer