Vilken klänning kan passa, och ibland överträffar dom sig själva!

Ensamdag med kidsen igår, såhär långt in på sommarlovet brukar de mer eller mindre slå halvt ihjäl varandra och klättra på väggarna, retas, you name it!
Men igår, hade vi den bästa dagen på länge. Barnen kivades inte en enda gång? Alltså när jag skulle sova igårkväll så trodde jag inte det var sant. Jag sa det även till barnen flera gånger hur mysigt vi faktiskt hade haft det och hur mycket vi hade skrattat istället för att bråka.

Vi behövde storhandla så det gjorde vi, hade tänkt storhandla ordentligt, men insåg att Rickard hade icc-kortet så jag kunde inte scanna, så jag handlade på det absolut viktigaste. Något vi måste bli bättre på är helt klart att storhandla. Jag är expert på att småhandla, både tråkigt och dyrt.

Vi lekte frisör här hemma och jag testade lite nya frisyrer. Lowa poserade. Men det satt långt inne, oftast får jag muta nu för tiden om de ska ställa upp på en bild! 😉 Får oftast försöka fota i smyg!

Jag köpte ett par nya skor till midsommarafton, som jag älskar dom är verkligen supersköna, men jag tänkte att jag skulle öva på att gå i dom lite. Vi ska nämligen på bröllop i helgen, så då tänkte jag ha dom. Men jag behöver en ny klänning, så ska kika runt på nätet, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för något? Tycker det är svårt, vad bör jag ha för klänning tycker ni?
Som passar till skorna nedan!

Nu ska jag ta ett varv med dammsugaren, innan barnen får besök av lite kompisar. Regnet öser ner, så jag tror det kommer ta sig ett dopp i bubbelpoolen! ♥ Jag ska nog också passa på att hoppa i lite senare.

Har ni semester eller har ni börjat jobba nu?

KRAM / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg