Testa att gå med en sko och tillbakablick!


Tänk att min minsta lilla går här hemma nu, även om hon ibland är lite lat och hoppar på rumpan.. Det är så härligt när hon kommer mot en med sitt leende över lyckan att hon faktiskt kommer framåt på sina ben! Hon älskar verkligen sina nya skor från kavat och vill gärna ha dom på sig, dock är det en aning bökigare att gå med dom  ;P Hon testade att gå med en, och det gick ju bra!

Har kikat tillbaka på bloggen idag och gått igenom gamla bilder och inlägg. Känns som det märks så tydligt att jag haft en down period nu, tycker ni det? Att det var lite mer glatt förut. Livet går ju upp och ner, men borde man strunta i att skriva istället? Vill ju att man ska gå in och bli glad när man läser ett inlägg här! ♥ Tampas med att kämpa mot alla känslor jag bär inombords. Försöker stärka mig vilken resa vi gjort och vart vi är idag. Samtidigt vill jag gärna skriva och dela med mig av livet som det är, annars försvinner äktheten…

Emma kom hit igår och tog en kaffe tillsammans med sina barn, hon har aldrig varit här och jag berättade hur mycket vi gjort och visade även bilder. Berättade om när vi fick övervåningen fixad av våra älskade vänner, kommer verkligen aldrig glömma det, hur tackar man någon nog för det? ♥

I förrgår när jag kom hem från jobbet, hade Rickard möblerat om i vårt vardagsrum på nedervåningen, och bytt soffa osv. Den soffan vi haft här nere som vi köpte på Ikea, är jättesnygg men inte så speciellt skön, och vi har båda stört oss på att vi suttit väldigt illa. Jag skulle kunna tänka mig att byta ut den mot en annan, men istället flyttade vi ner den vi hade på övervåningen, och det blev verkligen bra. Så nu är jag ute efter att byta lite detaljer,  Är sugen på ny matta och nya kuddar till soffan. Så ska kika lite om jag kan hitta något fint.

Jag tror också att jag har bestämt mig för vad jag ska ha för färg på det gamla skåpet jag köpte för ett tag sen på återvinningen. men jag ska suga på den karamellen ett tag till.

Nu ska jag krypa upp i soffan och gå igenom lite bilder, idag har vi nämligen deltagit i våra vänners bröllop! Så himla fint verkligen!

Puss och kram

 

En reaktion till “Testa att gå med en sko och tillbakablick!

  1. Tycker du ska fortsätta skriva som du gör. Vi har alla upp och nerperioder och ja* gillar äktheten i bloggar. Vill inte läsa om all perfektion, som om att bloggare aldrig kan må dåligt. Vi är alla människor. ❤️ Hoppas du mår bättre snart! Varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg