Okategoriserade Shopping! Vardag

Snart är det jul..

22 december, 2015

Att det endast är två dagar kvar till jul känns det verkligen inte som.. Jag har några få klappar kvar att fixa fortfarande.. Med andra ord kommer jag ju få springa på stan imorgon ändå..
Vi har iofs en del andra saker vi ska fixa. Men det är väl så dagen före dopparedagen. Maten ska fixas så allt är redo och vi behöver städa.
Jag hade en sån stor lust att vi skulle tapetsera om köket också mitt i allt, Rickard tittade på mig med stora ögon och undrade om jag inte var riktigt klok. Så jag fick helt enkelt ge mig med det;) Kanske vi gör det nästa år. Eller så struntar man i att göra mer här just nu och fokuserar på att försöka hitta ett hus att flytta till.

Vi skulle verkligen vilja ha ett hus. Men känner att det är ett projekt i sig att köpa ett. Jag är inte så insatt i att va med räntor, bolån, osv. Hörde av någon att det skulle vara bra att köpa hus nästa år men dåligt att sälja.
Kanske man hittar sitt drömhus och kan köpa det.. Man vill så mycket på en och samma gång helst =P
Men vi ska ju gifta oss också, så det får bli fokus på det nästa år först och främst ♥ Hur ska man planera det då? Jag med världens största beslutsångest kommer ju aldrig kunna bestämma mig hur mitt bröllop ska vara. Eller vårt bröllop kanske man säger 😉

Fick också hem min klänning som jag tänkt att ha på julafton, den satt verkligen som ett smäck och jag är så nöjd, imorgon visar jag er bilder när jag har den på mig. 🙂 Klänningen beställde jag ifrån en sida som jag av en slump halkade in på och blev helt kär. Kika in på —-> HÄR. <—-

Rosemunde svart spetsklänning fram
Visst är den snygg???
Kramar

Inga kommentarer

Lämna en kommentar