Vardag

30 åring och tack för tipset att vi kan döpa barnen likadant!

Då var man 30 år hörrni! Skönt att dagen snart är över. Jag tycker inte om att fylla år i vanliga fall, det är inget speciellt att fira enligt mig. Men jag har blivit lagom uppvaktad och är så tacksam. Tacksam att personer i min närhet känner mig så väl. ♥
Dagen startade med skönsång från min fina familj, och en liten present. Jag har önskat mig nya “gå ut och gå skor” Det kommer ju bli en och annan promenad med bebis sen.
Jag blev Så glad, har verkligen saknat mina förra Nikeskor som blev förstörda efter att jag sprang extremerun förra året i gyttja och annat. De luktade verkligen urban.

Sen har jag blivit bortskämd av min mamma, hon är för underbar. Idag när vi kom hem från jobbet så hade hon varit här, storstädat hela lägenheten så den var skinande ren och luktade SÅ gott. På borde stod nya färska fina tulpaner. ♥

På eftermiddagen blev jag även överraskad med fika och paket , då kom svärmor och även mamma förbi. I paketet låg denna..

Rickard fick den till höger när han fyllde, och jag fick den idag som föreställer mig som gravid. Visst är den fin? ♥

Sedan har vi fortsätt fira bara familjen i lugn och ro. God kvällsmat och mys. En helt perfekt födelsedag! ❤️

Det blev lite hett här inne igår när vi släppte vilka namn vi funderar på. Så roligt hur en del resonerar.. och tror. Tackar för skrattet! Men jag kanske borde tacka för tipset, för vilken smart grej att döpa sitt barn likadant som sin bästa vän.. haha!!

Våra namn har vi som sagt funderat länge på, och något vi berättat för folk i vår närhet givetvis. Vill säga stort tack till alla er fina som kikar in och läser och kommenterar <3

Imorgon får ni hålla utkik,för då släpper jag en spännande nyhet som jag tror ni kommer tycka mycket om.

Kram/ Angelica

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.