Namnet på lilla L och underbar leverans på posten.

Idag känns det lite bättre. Tycker inte att kroppen värker exakt lika mycket, och jag har använt mitt gravidbälte. Inte för att jag vet om det egentligen hjälper, men det kan ju iallafall inte bli sämre av att använda det.

Men att få paket på posten kan ju få vem som helst på bra humör. Idag har vi fått leverans av Elodie Details. Vi har fått hem lite av deras vårnyheter.I den gråa lilla påsen låg den söta rosa napphållaren. Jag som är så svag för den gammelrosa färgen, visst är den underbar? ♥

Lowa fick syn på den fina solhatten också i gammelrosa färg som är till Lilla L i magen. Lowa hade nog önskat att det fanns i hennes storlek då hon ville testa den direkt=)

Kommer bli perfekt till sommaren, och så söt fin detalj med rosetten. ♥ Gud vad jag längtar efter henne det lilla knytet. Nu räknar jag ner tills nästa veckas barnmorskebesök och ul.

Till barnens förtjusning fick vi även hem en väldigt rymlig korg till barnrummet. Älskar de fina ballongerna på, den var så stor och rymlig att barnen började leka kurragömma och gömde sig i den =)

Alla produkter ovan hittar ni hos Elodie Details.  ♥

Sen till namnet på Lilla L i magen. Tänkte avslöja vilka två namn vi diskuterar om. Vi har sedan innan vi visste vad som bodde i magen tyckt om namnet Lykke! Och när vi sedan fick reda på att det var en liten tjej i magen så har vi liksom alltid sagt det blir en liten Lykke. Tills för några veckor sedan. Efter att ha frågat både här och på instagram så har vi fått SÅ många fina namntips, hade ingen aningen ens om hur många fina tjejnamn det faktiskt fanns på bokstaven L. Helt otroligt. Så nu har vi fastat för ett annat. Lykke tycker vi fortfarande om , men just nu känns det som att bebis i magen är en liten Luna.
Vi har pratat öppet med våra andra barn om namnet på bebis och barnen och Rickard har varit mer bestämda på Luna än vad jag har varit till en början. Men sen när det får smälta, så känns det mer och mer rätt. Leia , Lowa och Luna! Det klingar ganska så bra på något vis. ♥
Så just nu lutar det nog åt att det blir en liten Luna.. Vad tycker ni om det?

Nu ska jag krypa ner i ett bad , Kikar in lite senare!
Kramar / A

16 reaktioner till “Namnet på lilla L och underbar leverans på posten.

 1. Luna är superfint!! Men jag tycker fortfarande Lovelia, även om det är lite likt Lowa hihi!
  Men Luna blir bra det med! 😉

 2. Har också Luna på vår namnlista. Osäker om det passar hela vägen. Vid 10 år, 18 år, 45 år osv.. men det är ju gulligt namn på en liten ☺

 3. Snälla du kan du inte börja leva ett eget liv, du går i skuggan av Din ”kompis”hela tiden och nu ska du till och med döpa ditt namn till samma som hon. Patetiskt enligt mig.

  1. Hej Hanna! Tack för din kommentar! Men sakta i backarna med påhoppen! om man döper sina barn till likadant som sina vänner är patetiskt enligt mig också, så varför skulle jag göra det? Jag tror du ska gå tillbaka och läsa Maddes inlägg en gång till. De ska inte döpa sin dotter till Luna. Hon har vänner som valt det namnet skriver hon. Du tror inte att jag och Madde pratar med varandra?! Hon vet stt vi har dessa två namn och Luna är på tapeten hos oss just nu, inte DOM. Och detta är högst mitt liv ingen annans!

 4. Ohh så mycket fint det märket har, man kan ju bli galen. Samt så fin förvaringskorg, stor och rymlig

  Luna är ett jättefint namn, Lykke också. Vi valde ju mellan tre namn och dem heter hon ju med, Tilde Nova ISABELLE, först skulle hon ju hetat Tilde, men Isabelle valde vi ju för att bevara BELLIS kvar som vi kallade Bellman <3

 5. Herregud vilket folk det finns????Tycker om bägge namnen ❤️?När hon kommer ut,vet ni hihi ?Åh du Hanna ,det var inte speciellt snällt LR smart skrivet?Tänk till innan du skriver nästa gång ?

  1. Visst är det fint! <3 Jag tror det också! =) Men det är svårt att välja när man har två favoritnamn=)
   Kram <3

 6. Både luna och lykke är jättefina namn! Lycka till med kommande bebis och ge Leia en bamsekram från mig 🙂

  1. Tack visst är de fina båda två, vet inte hur vi ska kunna bestämma oss 😉

   Det ska jag göra! <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg