All kärlek till er!

Ville kika in och skriva några rader till er. Känner mig helt överväldigad över all kärlek ni gett, via kommenterar , sms , DM osv. Söta ni. Tack från botten av mitt hjärta, och jag vet att mamma läst varenda rad från er, ♥

Idag skulle jag jobbat men fick hemgångspoäng, superhärligt, en dag extra med familjen men det innebär också att man var jour och ska kunna va på plats inom en timme om det behövs på jobbet , det behövdes inte idag och vi har njutit tillsammans♥ Kändes riktigt skönt, nu ska vi ta de sista lediga dagarna innan sommarlovet snart är slut på riktigt, känner mig inte alls redo för en kall höst och vinter..

Nu ska jag krypa upp under en filt i soffan. Kikar in imorgon igen.

Tusen tack igen för all er kärlek! Ni är BÄST!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg